Svet

10 Maja, 2021 23:00

NIKAD ISKRENIJA! Edita Aradinović otkrila sve DETALJE o RASPADU grupe „Ministarke“

Pevačica Edita Aradinović gostovala je u jednoj emisiji na Kurir TV i tom prilikom otkrila detalje iz svog poslovnog života, koje javnost nije znala.

OTVORILA DUŠU O SVOJIM POČECIMA!

Edita Aradinović

Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih pet godina bila sam na točkovima. Non stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu. Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim – govorila je Edita i nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smela da kažem – dodala je Edita.

Čega si se bojala? – pitala je voditeljka.

Svega. Ja nisam dobila otkaz, ja sam samoinicijativno otišla. Nisam imala plan, otišla sam i narednih godina dana nisam imala od čega da živim. Odlazak je bio turbulentan, kao i sama moja ličnost. Sve je bilo toksično – zaključila je Edita u emisiji “Kontra šou”.

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, IVAN VUČIĆEVIĆ