Jelena Karleuša
Svet

27 августа, 2023 21:17

By

Nikad zadovoljna i mnogo razmažena… Jelena Karleuša javno potkačila Milicu Pavlović a tek što su snimile duet FOTO

Jelena Karleuša nije odolela na slatke prozivke svoje drugarice

Jelena Karleuša i Milica Pavlović odlične prijateljice koje o svom iskrenom odnosu pričaju s ponosom. Pronašle su pronašle zajednički jezik, energije su im se poklopile pa ih sve češće možemo videti zajedno i na javnim događajima, a iz ovog lepog prijateljstva rodila se i saradnja.

Jelena Karleuša i Milica Pavlović

Svetlost dana nedavno je ugladao i njihov duet Mashallah koji je u rekordnom roku zabeležio veliki uspeh, kao uostalom i ostale pesme sa novih albuma pop dive „Alfa“ i „Omega“ koje je nakon 11 godina jedan za drugim objavila.

Druga polovina avgusta definitivno je u znaku Karleuše. Nove pesme koje pomeraju granice naše muzike, glamurozno rođendansko slavlje osmišljeno u znaku prvog albuma „Alfa“, a zatim i spektakularna promocija oba njena nova projekta na krovu jednog beogradskog tržnog centra, koja je okupila mnoštvo prijatelja, kolega i saradnika.

Jelena Karleuša i Milica Pavlović

Ata images

Jelena Karleuša nije odolela na slatke prozivke Milice Pavlović

Fotografije koje se nižu na Karlinom „Instagram“ profilu napravile su pravi bum na društvenim mrežama gde su definitivno najkomentarisanija tema, međutim jedna je privukla veliku pažnju, a razlog je prepirka dve poznate prijateljice. Čini se da Jelena Karleuša i Milica Pavlović ne razgovaraju oko zajedničkih objava na Instagramu, a nakon fotke koju je objavila sa svog party-ja, mlađa koleginica imala je šta da joj zameri, i to javno.

Jelena Karleuša i Milica Pavlović

– Nepogrešivo me uvek zezneš sa slikama. Poludeću sa tobom. Ljudi jel imate vi ovakvu osobu u svojoj blizini? – uz mnoštvo smajlija napisala je Milica aludirajući da je nezadovoljna pomenutom fotkom, a Jelena joj na ovo nije ostala dužna:

– Tobom se bavim više nego svima zajedno! Nikad zadovoljna i mnogoooo razmažena – bio je početak ove simpatićne rasprave koja se nastavila još žešće.

Jelena Karleuša i Milica Pavlović

– Gledaj sad šta sledi! – dodala je Jelena, dok je Milica shvativši da je u bezizlaznoj situaciji prokomentarisala: „Ajde UDRI, možeš ti to bolje“.

Dijalog Jelene Karleuše i Milice Pavlović u njihovom prepoznatljivom stilu nikako nije mogao proći nezapaženo, a pored toga što je nasmejao brojne pratioce, pokazao je i koliko je ovo prijateljstvo transparentno, zaista iskreno i bez trunke foliranja piše Story.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images