svet

June 11, 2019 12:22

By

Nikolinu Pišek fanovi napali da je kao VOŠTANA FIGURA, puna botoksa, a onda se VODITELJKA umešala i odbrusila im da su ZINULI (FOTO)


Voditeljka Nikolina Pišek objavila je na Instagramu fotografiju, a onda odlučila i da razmeni mišljenja sa fanovima budući da su je napali da koristila previše fotošopa, da je puna botoksa i da liči na voštanu figuru.

“Iskreno prirodno si mnogo lepša”, “Napravićeš od sebe voštanu figuru, a šteta bila si među zgodnijim voditeljkama”, “Ne ličiš na sebe”, “To nisi ti”, “Neprepoznatljiva”, “Fotošop je učinio svoje.. nije ti to potrebno, kao ovoliko botoksa jer si prirodno lepa”, samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

Ovako me vidi @marko_fox

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

“Šta je konkretno previše?”, pitala je Nikolina fanove.

“Ovo sam zaista slučajno ja. Znam jer sam bila prisutna na snimanju… i super mi je jer sam ispala potpuno drugačije nego što ja sebe vidim. I ne, nisam toliko opterećena samom sobom, nego mi je samo zabavno. Uživajte u životu dok ga imate i ne ljutite se toliko na druge jer ne odgovaraju vašim previsokim standardima. Gadna sam i šta sad?! Preživećete”, napisala je Nikolina.

AUTOR: svet

FOTO: svet, printscreen