svet

8 Septembra, 2011 08:10

Nikolu Đurička zastupa agent Kejt Vinslet!

Prošle nedelje Nikola Đuričko sa suprugom i decom bio je u Londonu, gde su ih na aerodromu dočekali Anđelina Džoli i Bred Pit.
Sudeći po objavljenim fotografijama, i jednoj i drugoj porodici bilo je veoma drago što se ponovo vide, a upoznali su se tokom snimanja filma "Vatra i med".
Najmanje zainteresovana za goste iz Srbije delovala je mala Šajlo, koja je čim su svi zajedno ušli u automobil, uzela svoj laptop. Anđelina i Bred su sa osmehom razgovarali sa Nikolom i njegovom suprugom Ljiljanom, koji su u englesku prestonicu došli sa decom – Nađom i Đorđem.
Nikola Đuričko je očigledno naumio da izgradi karijeru u Holivudu i veoma je ozbiljno "pristupio" ispunjenju te namere. Da li uz pomoć Anđeline i Breda, ili samo zahvaljujući svom talentu, tek, agent koji će voditi karijeru našeg glumca, Dalas Smit, trenutno zastupa i Sijenu Miler i Kejt Vinslet. Agencija “United Agents”, u kojoj radi, stacionirana je u Londonu, a među poznatim klijentima su i Kira Najtli, Sejdi Frost, Toni Kolet, Džejson Donovan, Ijan Mekgregor, Rade Šerbedžija…

Izvor: Blic

Najnovije na portalu Marie Claire