Nina Kolundžija svet portal svet
Svet

June 14, 2024 19:30

By

Voditeljka dobila dete, a zatim i zastrašujuću dijagnozu: Sasvim slučajno otkrila da ima tumor

 Nina Kolundžija slučajno otkrila da ima tumor pankreasa

Voditeljka Nina Kolundžija iza sebe je ostavila najteže životno razdoblje i bitku sa tumorom pankreasa.

Nina Kolundžija svet portal svet

Instagram

Iako ništa nije ukazivalo na bolest budući da nije bilo nikakvih simptoma, majka šestogodišnjeg Luke, koga ima sa kolegom Aleksandrom Gutovićem, borila se sa najvećim strahom dok je godinu dana čekala operaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Kolundzija (@ninakolundzija)


– Otišla sam na kontrolu nečeg bezazlenog, a saznala sam da je problem nešto drugo. U početku čak nisam ni slutila koliki. Na ultrazvučnom pregledu doktorka mi je zabrinuto rekla da imam nešto što liči na cistu na pankreasu, ali da su potrebne detaljne analize kako bi se ustanovilo o čemu je zaista reč – otkrila je Nina ranije.

Pročitajte: Merima Njegomir umrla zbog greške lekara koji nisu na vreme otkrili da ima tumor pankreasa, tvrdi njena ćerka

– Nisam se uplašila, pomislila sam ‒ ma to je samo cista, ništa strašno. Međutim, jedna pa druga analiza i pregled, i ispostavilo se da je u pitanju benigni tumor pankreasa. Tada počinju meseci brige i straha – rekla je Nina za Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Kolundzija (@ninakolundzija)

Kada je dobila dijagnozu, voditeljka je promenila život iz korena, a ključna stvar bio je režim ishrane. Zahvaljujući zdravoj ishrani nestali su i kilogrami, a Nina je znatno smršala čemu svedoče njene najnovije objave na Instagramu.

Nina Kolundžija svojom pojavom sada ostavlja bez daha i dokazuje da nikada nije izgledala bolje, a što je najvažnije od svega sa njenim zdravljem je sve u redu.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM