Svet

16 Jula, 2020 19:00

Ništa od SVADBE! Daniel OTKAZAO VENČANJE!

Ana Sević je ovog leta trebalo da se uda za Daniela Nedeljkovića, međutim, zbog iznenadnih opkolnosti sa virusom sve je otkazano, piše STAR. Kako se šuška, Ana je želela da se venča pre nego što se porodi kako ne bi imala dodatnih peripetija oko priznavanja bebe, ali je sada to nemoguće!

POMERILI SVE PLANOVE, DANIEL IMA KORONU!

„Papir mi apsolutno nije bitan za sreću jer i sama znam, iz prethodnog iskustva, da on nažalost ne znači ništa u današnje vreme, ne obezbeđuje ono što je nekad bio brak. Naravno, i Daniel i ja smo želeli da pravimo svadbu i sve obeležimo s našim porodicama. Sve je bilo isplanirano za leto, pre pandemije virusa, ali situacija je takva da nije vreme da se ljudi skupljaju i da se izlažu riziku, pa smo veselje za sada otkazali. Zdravlje bože, pa će biti razloga za slavlje”, rekla je Ana nedavno za STAR, a kako se šuška, jedan od razloga za otkazivanje venčanja je i taj što se budući mladoženja zarazio koronom, pa je još uvek u kućnoj izolaciji. Kako je i sama otkrila najbližim prijateljima, njih dvoje su umesto velike svadbe planirali intimnu ceremoniju kako bi se venčali pre nego što se Ana porodi, ali ih je Danielova bolest ipak sprečila u tome.

„Kada je sve ovo krenulo, Ani je baš bilo krivo jer su zabranili proslave i svadbe. Onda su sve otkazali i isplanirali da se ipak venčaju i to proslave večerom sa kumovima i porodicom, ali sada je i to palo u vodu. Ana ne želi da očajava, vedra je i sve gleda sa pozitivne strane, jer ne želi da se potresa zbog trudnoće. Najbitnije joj je da se Daniel oporavi kako više ne bi brinula”, otkrio je za STAR izvor blizak pevačici.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR