Ljubavna priča Jelene i Novaka Đokovića
Scandal

March 28, 2021 14:00

By

Nole otvorio DUŠU! Ovo je PRAVA ISTINA o meni i Jeleni!

U poslednje vreme mnogo se spekuliše o braku Novaka i Jelene Đoković! Naime, pisalo se da su u krizi i da imaju probleme, pa je ta tema zainteresovala i strane medije! A kako SCANDAL! saznaje, Nole je nedavno dao intervju na engleskom jeziku za jedan američki list i tada je do detalja opisao kakve sve probleme ima sa suprugom.

Prava istina o Novaku i Jeleni

Nole je ispričao da obožava svoju ženu i da bez nje nikad ne bi uspeo u karijeri, te da je ona njegova zvezda vodilja i najjači oslonac – objašnjava izvor i dodaje:

Naravno, rekao je da je i on njen stub i da su prosto srodne duše. Objasnio je da su bili obični smrtnici kada su se tek upoznali, ona je studirala, on je trenirao i zajedno su praktično odrastali i nizali uspehe kroz život. Kako je naveo, ni on ni ona nisu ni sanjali da će postići toliki uspeh – objasnio je izvor SCANDALA, a Nole je ovako pričao o Jeleni:

Jelena je moja za sva vremena, beskrajno je volim i u njoj vidim svoj oslonac. Ona mi je i decu rodila, bez nje ne bih ništa postigao, ne bih mogao da živim bez nje. Mi imamo savršen odnos, dopunjavamo jedno drugo. Kad ona gubi snagu, ja uskačem i odmah je dižem, a kada ja posrnem i pokleknem, ona je jedina koja ume da mi povrati snagu i da me za kratko vreme osveži i rastereti svih briga. Nikada je ne bih ostavio, niti menjao za bilo koju drugu ženu – rekao je Nole.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL