mili spasao anu nikolić
Svet

May 5, 2022 13:06

By

Nova afera na estradi: Mili vara suprugu sa Jovanom Jeremić?

Mili vara suprugu

Kompozitor Aleksandar Milić Mili i voditeljka Jovana Jeremić našli su se u centru skandala, te domaći mediji bruje da je novi direktor “Granda” varao suprugu sa zvezdom jutarnjeg programa televizije Pink.

Naime, sve je počelo kada su kamere tokom vikenda u programu uživo “zumirale” ekran Jovaninog mobilnog telefona, na kojima se videlo da joj Mili šalje poruke.

jovana jeremić uhvaćena

jovana jeremić uhvaćena

– A može i spa ako ti je do opuštanja… Mnogo nudim, ne valja – stajalo je u poruci.

Ubrzo nakon objvaljene vesti, oglasila se i Jeremićeva koja je objasnila da Mili o kome javnost bruji, nije onaj koji joj je slao poruke.

Mili vara suprugu sa Jovanom Jeremić

– Želim da demantujem navode, ja nemam nikakve veze sa Milijem iz Granda, niti sam ga ikada srele. Ljude koje imam u bliskom okruženju upisani su po emociji koju u meni bude, ne po imenu i prezimenu. U pitanju je mladić. Nikad ne bih bila sa oženjenim čovekom, vi to jako dobro znate, kod mene mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Jedino što je slično jeste da je ćelav, nije jedini Mili ćelav, ali znam i trećeg neću ga spomenuti u storiju. Žao mi je što je sad izvukao deblji kraj, ja Milija ne znam, nikad ga nisam srela, gledala sam ga preko televzije. Nije Mili iz Granda, na pogrešnom ste tragu, to je jedina istina. U pitanju je mladić, slobodan, koji je ćelav, upisan je kao Mili jer takvu emociju imam prema njemu – rekla je Jovana.

Aleksandar Milic Mili

Ubrzo se oglasio i frontmen grupe “Miligram” koji je sa osmehom prokomentarisao ove navode.

– Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam, pravim pesme za novi Miligram gde će pevati najveće zvezde –  rekao je Milić za “Kurir”.

Inače, Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, dok se Jovana pre nekoliko meseci razvela od političara Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerku Leu.

IZVOR: Kurir

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ