Svet

29 септембра, 2022 15:15

Dalila je davna prošlost: Filip Car sad ljubi ovu lepoticu

Nova devojka Filipa Cara je Jovana Ljubisavljević

Tek što je raskinula vezu sa Stefanom Karićem, šuška se da je Jovana Ljubisavljević uplovila u vezu sa Filipom Carem.

Misica i Car su viđeni u jednom beogradskom restoranu, a izvor blizak zadrugaru za Informer tvrdi da se videlo koliko Jovana uživa u Filipovom društvu.

Pročitajte: Istina o raskidu Jovane i Stefana – Evo ko je koga varao 

– Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije hteo ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, rešio je da napravi prvi korak – priča izvor blizak rijaliti zavodniku za Informer i otkriva kako je prošao njihov prvi ljubavni sastanak:

Pročitajte: Zar je dotle došlo – Karić žestoko udario na misicu, njegove reči bole (foto) 

– Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko devojaka, ali zna da je Jovana „tvrd orah“… Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vreme se smejala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vreme delio komplimente i šakom i kapom.

Posle tri sata njih dvoje su napustili restoran.

– Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide – kaže sagovornik za Informer.

Rajko Ristić

Jovana se pravda da joj je Filip samo drug

– Filip i ja smo otišli na ručak posle snimanja moje emisije. On je kvalitetan momak, s kojim imam o čemu da pričam. Ne družimo se intenzivno, ali smo i u rijalitiju imali izvanredan odnos. Ovo je više bio poslovni sastanak, a ne ljubavni, nisam raspoložena za to… Filip je super momak, ali ne dopada mi se. Da je suprotno, bila bih sa njim – kaže misica.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: INFORMER

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM