Sestra Seke Aleksić
Svet

June 15, 2023 18:00

By

Probudite Afroditu u sebi: Predstavljamo vam novu “Ariel” kolekciju Seke Aleksić, haljine koje miluju obline FOTO

Nova kolekcija brenda Seke Aleksić napravila je pravi bum 

Transformacija, avantura, izlaženje iz zone komfora i neprocenjiva sloboda, o tome je Seka Aleksić razmišljala kada je kreirala svoju liniju odeće Secondskin555. Ženama kojima nije stalo do društvenih okova i očekivanja, za sve one koji prihvataju sebe kakvi jesu, odeća brenda Secondskin555 pristaje kao, pa, sopstvena koža.

Nova kolekcija brenda Seke Aleksić

Marko Suvić

Nakon popularnih modela od lateksa i likre, Seka je najavila novu kolekciju pod nazivom „Ariel“, uz koju ćete moći da ispunite san svake princeze i budete glavna junakinja svoje jedinstene bajke.

Seka je kreirala pet haljina u kojima ćete se osećati ženstveno, moćno i u potpunosti svoje. Kao što je mala sirena doslovno iskoračila iz sopstvene kolotečine i skupila hrabrost da sledi svoje snove, u ovim modelima znaćete da ste nezaustavljive.

U kolekciji „Ariel“, svaka žena će moći da nađe model koji će do kraja istaći ne samo liniju, već i njenu jedinstvenost. Želite li da budete seksi zavodnica? Izabraćete model Stone, dugačku crnu haljinu otvorenih leđa na koju niko, ama baš niko, neće ostati ravnodušan.

Nova kolekcija brenda Seke Aleksić

Marko Suvić

Hoćete da se osećate kao balkanska Kajli Minog? Za vas je srebrni multihromski model Mirror, midi asimetrična haljina na jedno rame uz koju ćete biti apsolutna kraljica kluba.

Nova kolekcija brenda Seke Aleksić

Marko Suvić

Vrlo popularan model mini korset haljine ovog puta zove se Candy i dolazi u dve boje. Oživite svoj Barbika san u modelu Candy pink, a kao Afrodita oseća ćete se u ovom modelu Candy Gold.

Nova kolekcija brenda Seke Aleksić

Marko Suvić

Nova kolekcija brenda Seke Aleksić

Marko Suvić

Ali pravi „show stopper“ je model koji nosi ime kolekcije – Ariel. U dugačkoj korset duohromatskoj haljini osvojićete i more i pučinu, a za vaše mogućnosti i aspiracije nebo će biti granica. Šlic na leđima haljine obezbediće potpuni komfor tokom celog dana (ali i noći) ne žrtvujući pritom apsolutnu zavodljivost ovog modela.

Nova kolekcija brenda Seke Aleksić

Marko Suvić

Seka je imala na umu sve žene – i vitke i punačke, i niske i visoke, tako da su njene kreacije skrojene da se svaka žena u njima oseća posebno i senzualno.

– Želela sam da napravim brend koji će ženi sa oblinama dati samopouzdanje, istaći figuru, pokriti nedostatke. One se u našim haljinama osećaju sigurno i samouvereno, a žene koje imaju sreću da su manekenske građe u našim modelima osećaju se kao modne ikone. Veoma mi je drago što sam već videla i moje koleginice u nekim od modela – rekla je Seka Aleksić za Story.

AUTOR: SVET

FOTO: Marko Suvić