Bivša supruga Darka Flipovića svet portal svet
Svet

November 19, 2023 18:15

By

Poznatog pevača supruga izdala i ponizila, ali osveta se servira hladna: Ona ne sluti šta je čeka

Nova ljubav Darka Filipovića moguća je

Popularni pevač Darko Filip0vić  koji se proslavio takmičenjem u Zvezdama Granda, kaže da brak sa Jasminom za njega završena priča o kojoj više ne želi da govori. Međutim, nova ljubav Darka Filipovića je vrlo moguća i pevač priznaje i da je spreman da nastavi dalje što je obradovalo sve koji žele da on što pre nađe ženu kakvu zaslužuje.

Darko se sa suprugom Jasminom razišao posle 12 godina braka jer je, kako je sam priznao, ona bila u tajnoj vezi sa njegovim drugom što je šokiralo sve koji su ih znali kao skladnu porodicu. Navodno, dotični milioner Jasmini je nedavno iznajmio stan na popularnoj novobeogradskoj lokaciji i obasipa je poklonima i skupom garderobom, ali šire se i glasine da njega traži nemačka policija, pa bi nova bajka Darkove bivše supruge mogla ružno da se završi.

Nova ljubav Darka Filipovića svet portal svet tabloid

Rajko Filipović

Darka Filipovića supruga izdala i ponizila, ali vreme je za novu ljubav

Sa druge strane, Darko Filipović i dalje vredno radi, traže ga sa svih strana, a novac pametno ulaže.  Mnoge njegove kolege se čude kako je bio vešt i mudar i umesto da baca pare na gluposti kao većina, on je ulagao u nekretnine, pa sada ima stanove u Beogradu, luksuzne apartmane u Grčkoj i u Golupcu koji mu donose dodatni profit.

– “Darko je pošten i radan, sve što ima stekao je svojim trudom i talentom, ništa mu nije bilo teško, nije ni sada, ali ubuduće će biti oprezniji. Ako ste mislili da će bivšoj dati sve to, varate se. On će ćerku obezbediti, a za bivšu ženu ne treba da ga bude briga” – kaže prijatelj pevača i dodaje da je Darku obraz čist: “Bio je muž za primer, pored njega je  supruga imala i ljubav i pažnju i luksuzan život. On on nema čega da se stidi. On se niti krije, niti je promenio broj telefona, kao neki.”

Inače, Darko Filipović je na početku karijere bio u vezi i sa Tanjom Savić i to kada su se oboje takmičili u prvoj sezoni Zvezda Granda. Tada su i snimili  duet „U godini jedan dan“, ali je ljubav pukla posle nekoliko meseci, a sve zbog kako se pričalo, Tanjine ljubomora. Međutim, nisu ostali u dobrim odnosima jer se ona naljutila što je Darko na pitanje novinara jednom rekao da ga ne bi začudilo da Tanja ima kućni video, pa nije htela ni da mu se javi kada bi se sreli na snimanju.  Iako se letos spekulisalo da su  viđeni zajedno u većem društvu u restoranu u Smederevu, ni Darko ni Tanja to nisu potvrdili, pa i dalje nema dokaza da su se pomirili, a kamo li obnovili vezu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Filipović, ata images