Scandal

13 Jula, 2020 13:35

Nova ljubav na VIDIKU! Teodoru Džehverović SMUVAO poznati KOŠARKAŠ?

Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Teodora Džehverović, privukla je veliku pažnju medija fotografijom na kojoj pored bazena pozira sa košarkašem Ninom Čelebićem.

PRIJATELJI ILI NEŠTO VIŠE?

Teodora Džehverović veoma je aktivna na društvenim mrežama pa svoje pratioce često obraduje fotografijama sa nastupa, ali i fotografijama iz privatnog života. Njena poslednja objava nije mogla da prođe neprimećeno budući da na fotografiji pevačica pozira sa poznatim srpskim košarkašem Ninom Čelebićem, kome je stavila nogu u krilo.

Kako se šuška pevačica je sedela na dve stolice, pa je vezu sa košarkašem započela tri meseca pre nego što je raskinula sa manekenom Anđelom Rankovićem. U prilog tome ide činjenica da Nino često ostavlja komentare ispod Teodorinih slika, što je jasan pokazatelj da se znaju već duže vreme.

Budući da je Nino poznati gradski ženskaroš koji je sklon kratkim vezicama, a da je Teodora vrlo posesivna, ostaje nam da vidimo da li će ova veza opstati.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-tajna-proslost-lune-i-darka-lazica-anabela-daje-sve-pare-na-lekare-sok-ispovest-andreane-cekic-sevicka-i-slada-alegro-su-me-ucenjivale-video/

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević, PRINTSCREEN, INSTAGRAM PRINTSCREEN