Nova pesma Alena Islamovića
Svet

January 22, 2023 14:20

By

Došao je sudnji dan: Potez Alena Islamovića prepričava ceo region VIDEO

Nova pesma Alena Islamovića ugledala svetlost dana

Jedan od najboljih i najuspešnijih pop rok izvođača bivše Juge sve fanove obradovao je novim hitom. Iako se povukao u medijsku ilegalu te se dugo o Alenu Islamoviću nije moglo čuti ništa novo, čini se da se nakon pandemije korona virusa ponovo muzički aktivirao i da vredno radi na novom albumu.

Pročitajte: Alen Islamović snimio novu pesmu – Sve miriše na Bijelo dugme (VIDEO)

On je u poslednje tri godine objavio nekoliko novih pesama koje najavljuju novi album. Nedavno je nastupao sa Goranom Bregovićem u prestonici na dočeku pravoslavne Nove godine i još jednom dokazao zašto je neprevaziđen u svom poslu. Nova pesma Alena Islamovića nosi naziv “Sudnji dan”, a poštovaoci njegovog rada su konstatovali da je ovo pravi Alen i da je više rokerskija pesma od prethodnih.

Nedavno je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji izjavio da uživa u načinu života koji trenutno ima i da mu nastupi ne nedostaju u toj meri kojoj ih je ranije imao. Svaki slobodan trenutak koristi da provede sa porodicom, kako bi nadomestio vreme kada je stalno bio na putu.

Pročitajte: Otrkio detalje svoj privatnog života – Evo kako uživa Alen Islamović uživa na zimovanju

– Ja praznike proslavljam pretežno u krugu porodice, uvek mi je lepo. Kada imam slobodno vreme, uživam sa porodicom – započeo je Alen i dodao:

– Sećam se jednog lepog nastupa, 83. godine na stadionu jugoslovenske narodne armije, gde smo uz pesmu sa albuma „Čarobnjaci“ izvodila vežba. Bio je to jako lep događaj. Kada sviram te pesme, uvek mi je neka seta u glasu. Ljudi i dolaze na koncerte da čuju tu setu u mom glasu, mislim barem da dolaze zbog toga – izjavio je on.

Pitamo vas – Kako se vama čini nova pesma Alena Islamovića?

Da li vam se dopada nova pesma Alena Islamovića?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram