Nove TV Novele
Svet

November 9, 2022 11:30

By

Cenzura u seriji od jutra do sutra: Barbara je trebalo da bude muškarac

Nove TV Novele nose sjajne priče i događaje

Serija „Od jutra do sutra”, čije su glavne zvezde Ivana Dudić i Milutin Milošević, oduševljava publiku od prve epizode, ali malo ljudi zna da je scenario pretrpeo određene izmene u odnosu na originalnu argentinsku verziju „Uspešni Peljsovi”.

Naime, u originalu je suprug glavne junakinje bio u tajnoj vezi sa sinom vlasnika televizije, pišu nove TV Novele, koje već možete pronaći na svim kioscima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Ako trenutno pokušavate da među likovima naše verzije pronađete sina Voje Ajkule (igra ga Branimir Popović), to vam neće poći za rukom, s obzirom na to da u srpskom rimejku on ima ćerku! To znači da su scenaristkinje u dogovoru sa produkcijom izmenile jedan od glavnih zapleta, pa je tako Marko Todorović u vezi sa hirovitom Barbarom umesto sa zgodnim sinom medijskog mogula.

Razloge za izmenu scenarija verovatno treba tražiti u činjenici da mnogi u našoj zemlji, pa i regionu, nisu baš blagonakloni prema LGBT osobama. Međutim, interesantno je da je, na primer, u meksičkoj verziji originalni zaplet zadržan uprkos tome što je i tamošnja publika prilično konzervativna.

Više o junacima serije „Od jutra do sutra”, kao i o drugim sapunicama koje se emituju na našim malim ekranima, čitajte svakog drugog ponedeljka u magazinu TV Novele!

 

AUTOR: SVET

IZVOR: TV NOVELE

FOTO: Aleksandar Krstović/Promo Prva