svet

March 5, 2015 11:31

By

Novi Head & Shoulders Instant Relief: Rezultati koji su odmah vidljivi!

head-shoulders-2

Postoje trenuci u životu kada nam je samopouzdanje momentalno potrebno. Bilo da trčite trku, skačete sa zgrade na zgradu, pripremate se za važan razgovor za posao ili iščekujete ispit, nema vremena za oklevanje.

Head & Shoulders razume da i samo delić sekunde oklevanja može da proizvede manjak samopouzdanja i učini da ne date sve od sebe. Čak i nešto potpuno malo poput peruti i iritirano, suvo teme glave koje svrbi može da utiče na Vaše samopouzdanje i dovede Vas u rizik da propustite životne prilike – ali to ne mora da bude tako.

Novi Head & Shoulders Instant Relief specijalno je dizajniran da omogući rezultate koji se odmah vide i osete na vašoj kosi i temenu glave. Inspirisana sportskom medicinom, ova formula sadrži On-Contact tehnologiju koja pruža kako trenutnu tako i dugotrajnu odbranu od uzročnika i nelagodnosti koje izaziva nezdravo teme.

head-shoulders-3

Trenutno olakšanje je moguće zahvaljujući Thermo-Cooling Activator kompleksu koji, aktiviran u kontaktu sa vodom tokom pranja kose, pokreće On-Contact tehnologiju na temenu gde se prvenstveno javlja osećaj lagodnosti – zahvaljujući jedinstvenoj mešavini sastojaka poput mentola i peperminta koji umiruju teme i pružaju trenutno oslobođenje od češkanja.

On-Contact tehnologija pruža dugoročnu pogodnost i kosu koja je čak i do 100% oslobođena peruti, zahvaljujući prisustvu dokazanog sastojka protiv peruti, ZPT, u Head & Shoulders šamponima. MicroZinc formula se aktivira momentalno u kontaktu sa temenom, njegovim prirodnim lipidima i i uzrocima iritacije. Zahvaljujući tome, ZPT formula prodire tamo gde je najpotrebnija, uništavajući ključni uzrok češanja – perut, i pružajući Vam zdravo teme i divnu kosu u kojoj ćete uživati. Formula dvostruke namene takođe održava ZPT na svom mestu tokom dana, pa može efikasno da deluje tokom vremena i tako Vašu kosu i teme učini još otpornijim.

Nova Head & Shoulders Instant Relief koelkcija, deo unapređene kolekcije za negu temena, sastoji se od šampona, balzama i zvezde kolekcije – specijalnog tonika koji momentalno tretira nelagodnosti na temenu kako biste bili sprmeni da se upustite u velike životne izazove – bez oklevanja.

Potražite novu Head & Shoulders Instant Relief. Scalp Care kolekcija dostupna je u tri različite varijante: Instant Moisture, Deep Freshness i Deep Clean.

http://youtu.be/qQgrs8Df4yA