svet

October 10, 2013 21:55

By

Farma uživo: Ukućani ispituju Ekrema, on savetuje Jelenu da ima seks sa Čupom

21:55
ekrem jelena

Farmeri sa novim ukućaninom Ekremom Jevrićem posedali su oko stola, a Gospoda je odmah počeo da savetuje ukućane kako bi trebalo da se ponašaju i šta da promene da bi gledaocima bili zanimljiviji. Jevrić je rekao da bi trebalo više da rade i manje se svađaju oko hrane.
Stari ukućani su se utrkivali da pitaju Ekrema sve što ih interesuje iz spoljnog sveta. Jelenu Golubović je interesovalo ko joj je stavio jaja u krevet, a ostale je zanimalo kako gledaoci vide šou i da li je bilo seksa na Farmi.
“To nisam video, ali su mi pričali da je Jelena imala seks sa Čupom, ali k’o da nije, to je bilo nešto kratko”, kaže Ekrem i savetuje gazdaricu “Odluči se gde ćeš i uradi to, ti si sama i on je sam, nemaš dece. Čupu je žena ostavila i ona ima dece sa drugim i tako”, reko je Gospoda.
cupo kalac
ekrem
21:30
Ognjen Amidžić iznenadio je sve farmere kada im je rekao da će dobiti novog stanara na imanju u Lisoviću. Voditelj je podsetio da je ovo, peto, izdanje rijalitija najzsnimljivije do sada, i da se produkcija trudi da unosi novine. “Prošle nedelje smo imali vanredno izbacivanje, izašao je jedan muškarac, sada je vreme da nekeko to balansiramo”, rekao je Ognjen. Ukućani su nagađali da je vreme da izađe žena, ali su se prijatno iznenadili kad su čuli da zapravo neko dolazi na mesto Gazda Jezde. Farmeri su bili iznenađeni kada su videli Ekrema Jevrića i svi su potrčali ka njemu da ga pozdrave. Gospoda se svima javio uz poneki komenatar, a potom se upoznao sa delom ekipe koju dosad nije viđao, među kojima su Simonida Ačević i aktuelna gazdarica Jelena Golubović.

ekrem 2

20:55
ekrem 1

Kako ekskluzivno saznaje SCANDAL! večeras na Farmu 5 stiže Ekrem Jevrić! Iako je već sada Farama najgledanija izgleda da će tek sada ostali biti u problemu zbog šoua koji tek predstoji. Da li će Ekrem imati tajni zadatak videčemo večeras kada uđena imanje a možda Farmeri dobiju i još nešto od Zadruge – hranu!

ekrem 2

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted Life Content
(zabranjeno preuzimanje informacija, cele ili dela vesti i fotogafija bez pismene dozvole autora)