scandal

6 Februar, 2020 14:00

NOVICA ZDRAVKOVIĆ NAKON KRVAVE DRAME U PAROVIMA: Prestravljen sam! Evo šta je PREDUZEO Zbog Slađe i Dušana!


Dok je po internetu čitao da mu je nesuđena snajka Slađana Petrušić prerezala vene, Novica Zdravković je bio ubeđen da je reč o laži koju su plasirali fanovi. Međutim nekoliko časova kasnije doživeo je šok kada ga je pozvao sin Dušan i obavestio ga da je Slađa pokušala da se ubije.

On je izbezumljen skočio iz kreveta iz kog se danima ne pomera jer se oporavlja od operacije tumora bešike i krenuo da pomogne sinu:

Ja sam mislio da mi je sin u rijalitiju „Parovi“, ali kada sam ga čuo kako zapomaže da je bez para i garderobe u Zemunskoj bolnici, prestravio sam se. Nisam znao šta se dešava. Rekao sam mu da sedne u taksi i da ću ga ja čekati ispred zgrade. Došao je sa svojom devojkom Slađanom kojoj je bila povređena šaka. Njih dvoje više nisu želeli da ostanu u rijalitiju pa su se sukobili sa obezbeđenjem kada je Slađa u svom metežu sebi isekla šaku. Hitno je prevezena u bolnicu i tu su je ušili. Sada su kod Dušana u stanu.“ započinje priču Novica koji se mnogo potresao kada je video sina u krvavoj košulji.

Ništa mi nije bilo jasno. On u krvavoj košulji, ona sa zavojima na ruci. Sada su kod mog sina Dušana u stanu i oporavljaju se i ne pada im više na pamet da budu deo bilo kog rijalitija, ne treba im to.“ kroz suze priča Novica koji je sinu strogo zabranio da se vraća u rijaliti.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević