Instagram profil Duška Tošića svet portal svet
Svet

January 19, 2024 10:23

By

Atina i Nika u neverici gledale šta im radi majka: Ovo se zove blamiranje dece (video)

Objava Jelene Karleuše nasmejala sve

Jelena Karleuša je posle promocije dva albuma i niza fantastičnih nastupa rešila da malo predahne, pa je sa ćerkama Atinom i Nikom otputovala u Dubaji. gde se, ako je suditi po objavama pop dive, odlično provode. Poslednja objava Jelene Karleuše to posebno potvrđuje.

Objava Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

Naime, pop diva je objavila snimak na kome se vidi kako đuska u kafiću, usred bela dana, dok ljudi oko nje sede i verovatno u neverici gledaju šta ona radi.

Pročitajte Objava Jelene Karleuše šokirala, nema šta nije napisala o Ceci – Ražnatovićka je bila u vezi s mužem Aleksandre Prijović

Pored nje se u tom trenutku nalaze i njene ćerke, koje kao i sve tinejdžerke gledaju u telefone. Diva verovatno rešena da privuče njihovu pažnju počinje da đuska, smeje se i govori:

– Ovo se zove blamiranje dece!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@srbija_showbizz је поделио/ла објаву

Ova njena objava veoma je nasmejala sve. Ipak, nije moglo da ostane neprimećeno koliko Jelena dobro izgleda, pa je za savršenu liniju dobila brojne komplimente.

Nije tajna da je Karleuša pre promocije albuma imala nekoliko kilograma viška, međutim, kada je počela sa promocijom svi su ostali zapanjeni pevačicinim telom koje je za kratko vreme dovela do savršenstva.

Objava Jelene Karleuše

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM