anastasija raznatovic i bojana rodic
Svet

20 Decembra, 2021 10:50

Od ovog se strepelo! Bivše drugarice Anastasija Ražnatović i Bojana Rodić srele se oči u oči!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom, i ostatkom porodice proslavila je krsnu slavu Svetog Nikolu, a brojni gosti su se okupili u vili na Dedinju.

Bivše drugarice Anastasija Ražnatović i Bojana Rodić srele se oči u oči!

Najveće iznenađenje među gostima bili su Bojana Rodić i Mirko Šijan, pošto se u javnosti dosta spekulisalo da navodno nisu u najboljim odnosima sa Veljkom i Anastasijom. Da podsetimo o čemu su mediji pisali: Anastasija Ražnatović i Bojana Rodić bile su bliske drugarice, i aktivno su se družile, međutim mnogi su posumnjali da njih sve nisu u dobrim odnosima jer se Anastasija nije pojavljivala ni na jednom slavlju i proslavi koje su organizovali Rodićka i Šijan.

Anastasija i Svetlana Ceca Raznatovic

Ivan Vučićević

Uz to, kada su Mirko i Bojana dobili sina Zorana, Veljko je samo svratio na par minuta, pa je sve ukazivalo na navodno zahlađenje odnos među prijateljima.

Međutim, pošto su sada bili na krsnoj slavi kod Ražnatovića, izvesno je da među njima nema sukoba. Očigledno da je sve proteklo u najboljem redu, a i kako naša tradicija kaže, smatra se da kada te neko pozove na porodičnu slavu, sve eventulane svađe i nesuglsice nestaju.

Veljko RAznatovic,Bogdana Rodic

Rajko Ristić

Takođe, upućeni pričaju i kako su Veljko i Anastasija veoma ozbiljno shvatili ulogu domoćina, pa se slavu pripremali nekoliko dana, i potrudili su da svim gostima bude lepo, a sve pripreljeno kako srpski običaji nalažu.

ATA Images

 Nataša Rodić prvi put je javno viđena na nekom slavlju, i to baš na slavi kod Ražnatovića. Naravno, uz njih su bili i njihovi roditelji.

FOTO: RAJKO RISTIĆ