Odnos Lepe Brene i Dragana Bjelogrlića
Svet

August 16, 2023 16:00

By

Otkrivena decenijama čuvana tajna: Dragan Bjelogrlić progovorio o intimnom činu sa Lepom Brenom

Odnos Lepe Brene i Dragana Bjelogrlića bio je veoma prisan

Lepa Brena je pre više od tri decenije zaigrala u filmu “Hajde da se volimo”, a u jednoj od scena imala je prisan odnos sa Draganom Bjelogrlićem koji je sada otkrio da nisu hteli ni da simuliraju, ni da foliraju.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić spasao dečaka od sigurne smrti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antrfile On-line Magazin (@antrfile)

– Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sećam se da je reditelj Stanko Crnobrnjo vikao: “Stop, stop, Breno lakše malo”. Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila 100 odsto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava – rekao je glumac gostujući u dokumentarcu o slavnoj pevačici i tako otkrio kakav je bio odnos Lepe Brene i Dragana Bjelogrlića tokom snimanja filma.

Pročitajte: Sin Dragana Bjelogrlića objavio tužnu vest: Bolest ga je u potpunosti dokusurila

O odnosu s Brenom progovorio je i njen suprug Slobodan Živojinović, koji je opisao period kada još nisu bili u vezi.

– Sećam se, dok sam još bio na početku karijere, događalo mi se da sanjam da sam s Brenom u vezi. Odlazili smo u jedan tada čuveni klub i naš zajednički prijatelj pokušavao je da nas spoji. Tada nisam poznavao mnogo ljudi iz tog miljea osim Bate Živojinovića, koji je bio naš kućni prijatelj – ispričao je.

IZVOR: STIL, PRVA TV

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM