Jovana Jeremic
Scandal

15 Novembra, 2021 16:03

Oglasio se bivši Jovane Jeremić: „Boli… jednom zaboli i ne prestaje!”

Pre oko tri godine, pre nego što su uplovili u bračne vode, a samo mesec dana nakon što su se verili, Jovana Jeremić i Vojislav Milošević iznenada su raskinuli vezu. Tada je ta vest odjeknula kao bomba, a sada se svi pitaju da li je i ovog puita sličan scenario u pitanju, pošto se neprestano u medijima pojavljuju priče o njihovom navodnom razvodu. Uz, to poznata voditeljka izjavama svojstvenim njenom stilu dodatno podgreva sumnju, jer nikako da narodski kaže da ili ne, razvodimo se.

Oglasio se bivši Jovane Jeremić!

Podestimo, što se dešavalo po početku, tada turbulentne ljubavi. Jovana je tada, prema pisanju medija, sa svog Instagram profila obrisala sve njihove zajedničke fotografije, a političar je odmah nakon raskida na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju iz kafane.

Jovana Jeremic

On je uz sliku podelio i pesmu Olivera Dragojevića „Oprosti mi pape“, nakon čega mu je jedna prijateljica ostavila komentar „Pesma sa porukom od koje boli sve“, na šta je Vojislav odgovorio:

Boli… jednom zaboli i ne prestaje. –  pisao je PulsOnline.rs.

Posle toga su se pomirili, venčali, i onda je počelo šuškanje o razvodu. Da li će i ovog puta epilog biti srećan po Voju, i njihov brak, zna samo Jovana Jeremić.

FOTO: RAJKO RISTIĆ