svet

24 Februar, 2019 10:54

Oglasio se Šabanov menadžer kog su mediji i pojedini članovi porodice Šaulić OPTUŽILI ZA SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Nakon informacija koje su se pojavile, da je porodica Šaulić navodno ogorčena na menadžera pokojnog Šabana Šaulića, Sabita Derviševića Saše, zbog toga što, navodno, tog kobnog jutra 17. februara, kada je došlo do teške saobraćajne nesreće po Šabana nije poslao vozača, isplivali su i novi navodni detalji koji se tiču noći pre nesreće.

Naime, menadžer Sabit tvrdi kako on nije odgovoran za Šabanovu smrt, te da supruga pokojnog pevača, kako on kaže, zna o čemu se radi.

– Sve je jasno! Neka taj sagovornik pita Gordanu za moj post! Gordana jedina i ja smo šefovi ekipe, a svi ostali su se uvlačili unutra. Ako Gordana to kaže, da sam ja kriv, da sam ja odlučio gde, šta i kako, onda mogu da prenose. Ostalo me ništa ne zanima, ja dobro znam! Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio – izjavio je Sabit za Telegraf.

Šaban je navodno odlučio da te noći, u subotu na nedelju, ne prespava u hotelu u Dizeldorfu, već u Bilefeldu, nadomak kojeg se oko 6:45 časova, na putu do aerodroma, i dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su i on i Mirsad Kerić izgubili život. U prilog tome da je Šaban navodno sam odlučio da promeni mesto u kojem će prenoćiti, svedoči još jedna osoba, izvesni Michael Bulić, koji se oglasio na Fejsbuku.

Prema njegovim tvrdnjama, lično je odvezao Šabana i njegovog kuma Slobodana Stojadinovića za Bilefeld, nakon što je Šaulić odlučio da ne prespava u Dizeldorfu, kao što je navodno bilo planirano.

– Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da če spavati u hotelu u Bilefeldu, a ne u Dizeldorfu u hotelu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša (Sabit Dervišević prim. aut), niti ja koji sam ga trebao vratiti. Sama Šabanova odluka! – napisano je u komentaru.

Na putu do aerodroma, kako je već poznato, Šaban i Mirsad Kerić, njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik kojeg je zamolio da ga odveze do aerodroma, izgubili su život.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić