Ognjen Amidžić
Svet

20 Marta, 2022 13:15

Pre fatalne Danijele, voleo je prelepu koleginicu! Evo kako danas izgleda bivša žena Ognjena Amidžića! (FOTO)

Poznati par Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska godinama uživaju u skladnom braku, a kao krunu ljubavi dobili su sina Mateju. No, njihov početak romanse nije bio nimalo svakidašnji, već su tada bili na radnom zadatku, ali i oboje emotivno zauzeti.

Ognjen je iza sebe imao brak sa koleginicom Milicom Marković koju je takođe upoznao na poslu, ali su se rastali nakon četiri godine. Kada je sreo uspešnu manekenku, shvatio je da je ona njegova srodna duša.

– Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne – rekao je svojevremeno Ognjen i dodao da se u Dimitrovsku zaljubio i pre nego što ju je zvanično upoznao.

Pročitajte: SCANDAL! Intervju! Ognjen Amidžić: Ima poznatih koji sami traže da gostuju!

ognjen amidzic (13) bojan vukovic

Bojan Vuković

– Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju. Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve se drugo dođe na svoje – rekao je voditelj medijima.

Podsetimo, Amidžić i bivša izabranica Milica venčali su se juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapcu, a svadbeno veselje je upriličeno nekoliko dana kasnije i u jednom beogradskom restoranu.

– Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Markovićeva. Danas je zgodna novinarka promenila imidž, te je od šarmantna brinete, postala zavodljiva dama.

Pročitajte: Dok estrada pliva u dugovima, Viki Miljković zarađuje MILIONE! Zavrteće vam se u glavi od pozmašne CIFRE!

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images