Ognjen Amidžić i Ivica Dačić
Scandal

4 Januara, 2022 10:00

Ognjen Amidžić poklonio Ivici Dačić pesmu za rođendan!

Poznato je da predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić obožava muziku i često se lati mikrofona kad god je u prilici, ali nije ni slutio da će za rođendan na poklon dobiti pesmu od autora emisije „Amidži šou“, Ognjena Amidžića.

Ivica Dačić

ATA/IMAGES

Naime, kako saznajemo Ognjen je pre nekoliko meseci napisao jednu izuzetno emotivnu, narodnu pesmu i dugo je razmišljao ko bi mogao da je otpeva. Što je duže slušao, shvatio je da bi idealan kandidat bio Ivica Dačić.
Predsednik Skupštine će večeras biti njegov gost u „Amidži šou“ koji je snimljen pre nekoliko dana, a Ognjen ga je iznenadio i na licu mesta su napravili i jedan mini spot koji će biti emitovan u emisiji.

Ivici se pesma veoma dopala, a Amidžić otkriva da mu je velika čast što je Dačić prihvatio ovaj rođendanski poklon sa oduševljenjem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AmiG Show (@amigshow)

– Dugo sam razmišljao šta da uradim sa tom pesmom, jer sam je tek nedavno završio, a s obzirom na to da je Ivici bio rođendan prvog januara, odlučio sam da to bude moj rođendanski poklon. Mislim da je ovo prvi put u istoriji da jedan političar ima svoju pesmu – rekao je Ognjen i dodao:
– Ivica stvarno dobro peva i verujem da će svi biti prijatno iznenađeni kako pesma dobro zvuči.
Na pitanje kako se zove numera koju mu je poklonio, Ognjen je rekao:

– Pesma se zove „Samo nemoj da se vratiš njoj“.

Ognjen Amidžić i Ivica Dačić

PROMO/AMI G SHOW

Refren pesme:
„Ljubi sine nek’ se ne zna broj. Svaki fajront neka bude tvoj. I na kocku, ako treba, troši život svoj, samo nemoj da se vratiš njoj.“

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL

FOTO: PROMO/AMI G SHOW/INSTAGRAM/ATA/IMAGES