scandal

April 19, 2019 12:30

By

OGNJEN VRANJEŠ KUPIO CECINU OGRLICU: NIJE ŽALIO PARE!

Fudbaler Ognjen Vranješ koji je javnosti postao poznat zahvaljujući skandalu sa Jelenom Karleušom opet iznenađuje javnost svojim postupcima.

Naime, mladi fudbaler je kupio oglricu Svetlane Cece Ražnatović koju je pevačica dala za humanitarnu akciju u kojoj je učestvovala.

Poznata kao osoba koji pomaže ljudima i učestvuje u humanitarnim akcijama bez znanja javnosti ovoga puta Ceca se odlučila da postavi snimak na svom instagram profilu i javno pozove sve pratioce da učestvuju u humanitarnoj akciji kako bi se prikupila sredstva za Nikolu Rabrenovića kome je bila potrebna novčana pomoć za operaciju.

Da cela situacija bude još interesantnija, baš Ognjen Vranješ se pod lažnm imenom uključio u akciju i ponudio najviše novca do tada 2.000 evra, a na račun mladića uplatio je i dodatnih 1.000 evra.

Ceca se svakako zahvalila svima koji su imali želju da pomognu ali u to se nije ni sumnjalo jer je ona bila deo ove humanitarne akcije. Ražnatovićeva je izjavila:

– Želela bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji da se Nikoli pomogne. Hvala svim ljudima koji su poslali bar po SMS, a posebno izdvajam osobu koja je želela da bude anonimna kada je u pitanju ova licitacija. Ogrlica je prodata za 3.000 evra, svaka čast i hvala puno. Takođe se zahvaljujem mom kolegi Slobodanu Radanoviću, koji je takođe učestvovao u akciji i dao 1.500 evra za minđuše. Biće uvek takvih, a ja sam raspoložena da pomognem – istakla je folk zvezda.

https://www.instagram.com/p/Bv13fFrB_mP/?utm_source=ig_embed

Na komentar da je Ognjen Vranješ pomogao, uplativši zavidni sumu novca, Ceca komentariše:

– Ognjen je mnogo dobar prijatelj mog druga, koji mi je u poverenju rekao da su obojica učestvovala u licitaciji za Cecinu ogrlicu, ali da je Vranješ ponudio najviše od svih. Fudbaler je želeo da pomogne, ali ne i da se o tome priča ili piše, zato je i svoju ponudu izneo sa lažnog profila. On Cecu izuzetno ceni i poštuje i bio je siguran da će novac otići u prave ruke, a ja sam smatrao da je to trebalo da se zna – rekao je izvor za “Kurir”.

S obzirom da je Ceca raspoložene da pomogne ljudima što neretko i čini, trebala bi to češće javno da radim jer po svemu sudeći ima veliki uticaj na ljude.

https://svet-scandal.rs/vesti/on-je-svima-pisao-i-na-kraju-da-ona-padne-na-njega-zadrugarke-raskrinkale-vranjesa-iznele-sve-detalje-prepiske/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram