svet

October 9, 2013 12:00

By

Ogromnu kuću zamenila još većom: Ivana Berendika kupila vilu iz 1929. u Majamiju

ivana Berendika
Nekadašnja manekenka iz Beograda, Ivana Berendika, koja je javnosti poznata po kratkom angažmanu u grupi “Models”, živi u Majamiju i Njujorku otkako se udala za Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije “Gugl”.

Par, koji je u junu proslavio sedmogodišnjicu skladnog braka, pola godine živi u njihovoj kući u Nujorku, dok šest meseci provode domu u Majamiju, u kući sa predivnim pogledom na more, koju su nedavno na
internetu oglasili za prodaju. Naime, dizajnerka nakita i njen suprug, stručnjak u kompjuterskoj tehologiji, kupili su veći dom u Majamiju, gde će se preseliti čim renoviranje prelepe vile iz 1929. godine bude gotovo. Ivana, koja je nedavno bez životnog izabranika posetila rodni grad, na drugom spratu kuće, koju trenutno prodaje za osam miliona i četiristo hiljada dolara, ima studio u kome kreira kolekciju nakita načinjenog od mesinga.

“Studio mi je u kući, imala sam jednu sobu sa odličnim pogledom, koja je uvek bila prazna i konačno sam joj našla svrhu. Lepo je probuditi se i samo se spustiti sprat niže. Trenutno nas je samo dvoje u studiju, i sve radimo sami”, rekla je za “Hello!” bivša manekenka, zaljubljenik u putovanja, koja retko posećuje Beograd.

Ipak, ona je nedavno provela u srpskoj prestonici nedelju dana kako bi organizovala fotografisanje za kolekciju njenog dizajnerskog nakita “Arme de L’Amour” – “Oružje ljubavi”.

O tome kakav je njihov novi dom – više saznajte OVDE!

Autor: Life Content