svet

June 12, 2019 12:26

By

“On ima krizu za kokainom, šmrče svaku noć!” Nakon što ju je tukao štakom Nadežda pokazala povrede, pa brutalno zapretila Mikiju i otkrila kakav pakao ga čeka (VIDEO)


Miki Đuričić prošle noći fizički je nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, te je Suzani udario šamar, dok je Nadeždu pretukao štakama.

Nakon ovoga Đuričić je odmah diskvalifikovan iz Zadruge, a Nadežna je bila vidno potresena zbog cele situacije te je ukućanima pokazala modrice koje ima po telu, a onda se okrenula ka kamerama i žestoko zapretila Mikiju.

“Uzeću mu sve što ima u životu, kao ker će da ostane na ulici, a prvo će da dobije batine koje će da zapamti! Dokrajčiće ga!”, rekla je Nadežda.

“Jesi ti njemu nešto rekla?”, pitala je Zorica.

“Ništa! Izašla sam jer ne mogu da spavam, popila sam lekove, nije mi dobro i šetam se već treći put… Gledam, on se svađa sa Suzanom, i prilazi meni i počinje da viče, krene da me pljuje, i ja njemu šamarčinu i sve snage i kad me je zviznuo štakama, dobro mi nije bilo”, prisećala se Nadežda.

“I po glavi”, dodao je Bane.

“Jesi bila u policiji?”, pitao je Brendon.

“Šta kad je sve zabeleženo? Odmah se sutra diže tužba! Pljunuo me deset puta u facu i kaže da sam ja pričala laži o njemu i Suzani i da sam ja kriva”, rekla je Nadežda.

“Ma on je puk’o… On je došao tu zbog nje, a ona ga d*ka već dva dana”, rekla je Luna.

“Nije ona kriva, kriv je on, koji ima krizu za kokainom. Čovek šmrče kokain svaku noć. 120.000 evra mu je honorar, 30.000 je odmah prebačeno sestri da završi kuću, 90.000 je dobio na ruke kad je izašao odavde. Polomiće te ovi moji, slomiće ti sve koščice, nećeš hodati nikad, invalid ćeš da budeš. Ima da pi*aš na kateter”, urlala je Nadežda.

AUTOR: svet

FOTO: svet, printscreen