jovanu šokirala
Svet

March 27, 2022 18:00

By

“Stefan je kao mali gledao ORUŽJE i hapšenja”! Surova ispovest Osmana Karića će vas paralisati!

Otac Stefana Karića koji se trenutno nalazi u “Zadruzi”, Osman pred kamerama emisije “Premijera” otkrio je kako je izgledalo njegovo detinjstvo, ali i nemile situacije koje su se dešavale.

 – Zadrugu gledam kao utakmicu. Stefan je rođen iz ljubavi, čuvanje pod staklenim zvonom je bilo, ljubav mu nije falila. Ostali smo u porodičnim odnosima. Jedno vreme nismo bili dobri, pa smo se kasnije izmirili. Sve se desilo spontano i nenadano. Kada me prošao bes,  shvatio sam da sa njom mogu i da popričam” – objasnio je Osmah, pa nastavio o ne tako lepim uspomenama.

Pročitajte: OSMAN KARIĆ IZGOREO OD BESA?! “Zar Dalila razvratnica da bude uzor deci!?”

Printscreen/Premijera

– Moje uspomene su bile lepe, on je uživao u blagostanju, ali to su te devedesete gde sam  kao ulični momak krenuo stranputicom i bio ulični fajter. Odrastao je uz te ljude, bio je mali, video je i ružne i lepe stvari.Video je moje oružje, hapšenja, a žena je digla ruke od toga. Igrom slučaja upoznao sam sadašnju suprugu. Stefan i ona su kao brat i sestra. Ona mu nije maćeha nego kao polusestra, zbog toga sam srećan. Stefan liči na majku i na mene, pokupio je od oboje izgled.

Osman se osvrnuo i na Stefanovu bivšu izabranicu Dijanu Milojković koja je na žalost preminula nakon borbe sa teškom bolešću.

 -Igrom slučaja je on nju video na Instagramu. Tako mu se svidela, ali nikad joj nije pisao. Da bi se posle par meseci sreli u nekom restoranu u tržnom centru i pogledali su se i ljubav je planula. On joj je ispričao onda kako je nju primetio. Onda je ona umrla i to ga je jako poremetilo. Neka joj je laka zemlja. Po ceo dan je mogao da leži i da gleda u plafon – ističe Stefanov otac i priznaje da obožava novu snajku:

 – Jovanu mnogo volim, voleo bih da ostanu zajedno kada izađe. Vreme mi je da postanem deda, nadam se da je našao devojku svog života. Što se tiče ljubavne priče sa Dalilom, nema toga, samo su se skapirali kao da se znaju sto godina – završava Karić.

Bojan Vuković

Pročitajte: Vesna Zmijanac ogolila dušu o BRAKU sa Kemišom! Nikad viđena fotka sa VENČANJA razoružava!

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić