Milica Pavlović
Svet

28 Decembra, 2021 18:00

Ostala bez sponzora?! Milica Pavlović digla kredit, a para nema!

Milica Pavlović doživela je šok kada je saznala da su joj otkazana čak tri nastupa, od kojih je jedan novogodišnja noć. Zbog novih rigoroznijih korona mera koje su stupile na snagu u mnogim evropskim zemljama, pevačica je ostala bez navodno 50.000 evra!

Digla kredit, a para nema!?

MILICA PAVLOVIĆ

ATA/IMAGES

Naime, kako se šuška pevačica je u dugovima do guše, i u ozbiljnom je problemu, jer je navodno podigla kredit za četvrti album.

-Milica je trebalo da peva u Beču za 35.000 evra, a par dana kasnije saznala je da su joj otkazali i nastup 18. novembra u Makedoniji i još jedan planiran za početak januara u Austriji. Sve u svemu, na dobrom je gubitku, oko 50. 000 evra. Milica se baš iznervirala jer je sigurna da bi te datume popunila da su joj ranije javili, mada za Novu godinu još nije kasno – rekao je izvor poznat redakciji Sveta  i dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

-U dugovima je do guše, za četvrti album koji treba da izda podigla je kredit kako bi sve bilo na vrhunskom nivou i sad je planirala da ovim tezgama vrati deo para. Milica inače  veliki novac ulaže u svoju karijeru i sve što zaradi daje za nove pesme i spotove jer uvek želi da nadmaši sebe, pa svaki  album i spot diže na viši nivo, a to mnogo košta. Za sledeću godinu sprema nova iznenađenja, pa se baš razočarala kad joj se srušila finansijska konstrukcija tim više što ona nema sponzora koji stoji iza nje i vadi pare iz džepa kad joj zatreba. Ali, kako ona kaže, samo nek je zdravlja i sve će se rešiti- rekao je za Svet, izvor blizak pevačici.

MILICA PAVLOVIĆ

Rajko Ristić

Pročitajte: Milicu žestoko napali zbog serije: „Gde će ti duša!?“

 

 

 

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: Rajko Ristić/ATA/IMAGES