svet

March 23, 2016 23:06

By

Ljubav na daljinu: Otac deteta Ilde Šaulić živi i radi u Americi! (video)

Ilda saulic Hello svet

Od kada je isplivala informacija da je u blagoslovenom stanju, Ilda Šaulić, ćerka Šabana Šaulića nije se pojavljivala u javnosti. Ipak, ekipa emisije “Paparazzo lov” uspela je da usnimi ovu plavušu, ali ona nije bila u društvu oca svog deteta već je neprestano sa majkom Gordanom.

Razlog tome je to što otac njenog deteta ne živi u Srbiji, već u Americi, što je za pink.rs otkrio izvor blizak pevačici:

“Ilda je u vezi sa čovekom koji živi u Americi. Naš je čovek, ali tamo živi. Trenutno je tamo, pa je ona zbog toga sama ovde, odnosno zbog toga joj društvo uglavnom pravi majka ili sestra Sanela. Tom čoveku je posao u Americi, pa je vrlo verovatno da će Ilda živeti na relaciji Amerika, Italija, Srbija. Ilda planira da ode u Italiju na neko vreme, tamo će se poroditi i ostati neko vreme sa detetom.”

Kao što se već pisalo, Ilda će postati mama krajem godine, a da je u trećem mesecu trudnoće, Šaulićeva je saznala pre nekoliko nedelja. Ova 38-ogodišnja pevačica odavno je izjavila da želi da se ostvari u ulozi majke i želja će joj se ostvariti uskoro.

A šta radi trudna Ilda pogledajte u video prilogu “Paprazzo lova”:

https://youtu.be/NCP3DyFDmxI

AUTOR: svet.rs

FOTO: Svet / Hello