scandal

1 Februar, 2019 13:30

Otac i sin su rasplakali Srbiju pesmom u emisiji „Nikad nije kasno“, a evo gde je danas ona kojoj su uputili potresne stihove!


U poslednjoj emitovanoj emisiji muzičkog talent-šou programa „Nikad nije kasno“ žiri, publika u studiju, ali i oni kraj malih ekrana, ostali su u suzama nakon emotivnog nastupa Saška Janjića i njegovog sina Srećka.

Podsetimo, njih dvojica su u duetu izveli pesmu Šabana Šaulića „Majko, sve ti opraštam“, a suze koje koje su se mogle videti na licima svih prisutnih izazvala je i sama činjenica da je Saška napustila supruga, odnosno da je Srećko odrastao bez majke, što je celoj ovoj pesmi dalo posebnu notu.

Kada su se kamere ugasile, Janjić i njegov sin su dali intervju u kom su podrobnije objasnili pozadinu cele priče.

– Ja sam rastavljen od supruge. Decu sam odgajio sam. Čuvao sam ih sam. Tokom nastupa sam se setio prošlosti i šta sam sve zbog njih učinio. I sada sve radim zbog njih. Samohranim roditeljima je jako teško. Ja sam ostavio krv ispod nokta za moju decu – poručio je emotivno za Grand Online Saško.

– Sedam meseci je imalo mlađe dete kada nas je napustila, a stariji godinu i po. Supruga i ja se nismo slagali. Nisam je maltretirao, ali sloge nije bilo – dodao je on.

– Ona sada ima troje dece. Udata je za drugog čoveka. Ponekad se stariji sin seti da se čuje sa njom, ali mlađi je se ne seća uopšte – otkrio je Saško gde se danas nalazi njegova bivša supruga.

Čujemo se ponekad, zovemo jedno drugo, ali nije to to – bio je kratak Srećko.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-david-pravi-dete-ani-korac-samo-ce-nas-to-spasiti-od-aleksandre-preokret-kod-jk-i-tosica-ko-ce-ziveti-u-vili-na-dedinju-luna-porucila-iz-zadruge-kija-je-bila-u-pravu-za-sve-veza/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen