Otac Milana Stankovića
Svet

24 Oktobra, 2022 19:45

Zbog porodične tragedije približio se Bogu: Traume Milana Stankovića zbog misteriozne smrti koja nikad nije razjašnjena

Otac Milana Stankovića, Goran Stanković, služio je višegodišnju zatvorsku kaznu, a nakon pet godina služenja kazne on je preminuo, navodno, pod nerazjašnjenim okolnostima.

Porodici je javljeno da je pao sa skele, ali oni i danas u to ne veruju. Milan je na početku svoje karijere pričao o ovome, za njega bolnom periodu i tada je izjavio kako sumnja u zvaničnu verziju da mu je otac poginuo u zatvoru.

Pročitajte: Milan Stanković zaboravio Radu, najnovija fotografija je sve otkrila (foto)

Otac Milana Stankovića

Foto: Rajko Ristić

– Imao sam samo pet meseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz poseta. Nikada nisam imao osećaj da imam tatu, već nekog teču koga sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka s kojim je radio u pekari. Posle pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne verujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti – rekao je Stanković.

Pročitajte: Evo šta radi Milan Stanković nakon priče da je raskinuo sa Radom (foto)

Otac Milana Stankovića

Foto: Instagram

– Ne znam kakav bih bio da sam rastao uz oca, ali oduvek sam se osećao inferiorno. Kada bih u društvu rekao da nemam tatu, izazvao bih sažaljenje. Kao da sam ja kriv što je to tako. Najteže su mi pala pisma koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Osetio sam koliko mu je svako pismo drugačije, u nekim se prepoznavao očaj, ponekad optimizam. Mama me je, uprkos svemu, izdržavala i borila se za mene i sestru. Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac – izjavio je Stanković pre deset godina za medije u emisiji Premijera.

Danas, Milan ne snima i ne nastupa, a pričalo se da ima nameru i da se zamonaši.  Približio se veri, posećuje manastire a u skladu sa tim u velikoj meri korigovao je svoje ponašanje, pa i stil odevanja. Izgled Milana Stankovića potpuno je drugačiji, čemu je pre nekog vremena posvedočila i najnovija fotografija pevača koja je kružila mrežama.

Pročitajte: Pevač potpuno promenio imidž! Izgled Milana Stankovića će vas zapanjiti

Otac Milana Stankovića

Foto: Instagram

Puštena crna kosa, zavezana u rep, brkovi i brata sada su fokusu pevačevog stajlinga, koji je ponovo privukao pažnju javnosti, na nešto drugačiji način. Dok jedni tvrde da je bilo vreme da se muzičar malo izmesti iz zone komfora, drugi pak govore kako mu noviteti uopšte ne stoje i da bi kilažu trebalo da koriguje. Ipak, ovo može biti znak da je Stanković zadovoljstvo pronašao u nekim drugim stvarima i da mu fizički izgled više nije važan.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Srbija Danas / Svet

FOTO: Instagram