Star

7 Juna, 2021 21:30

Otac Nenada Aleskića Ša u ŠOKU! Nije mu dobro zbog razovda, pa OSUO PALJBU po Simovoj!

Neviđenu buru u Beloj kući izazvalo je obraćanje Nenada Aleksića Ša roditeljima, kojima je besan zbog saznanja da ne podržavaju njegovu ljubav s Tarom Simov. Sada se oglasio Nenadov otac. Ša je poručio da roditelji nemaju pravo da mu se mešaju u život i životne izbore, niti da se oglašavaju i da im je, ukoliko ga ne poslušaju, „bolje da on ne progovori“, čime je otvorio pandorinu kutiju.

OTVORENO!

Ša se potom cimerima u „Zadruzi“ poverio o teškom odrastanju i odnosu s roditeljima, a njegov otac Zoran Aleksić prokomentarisao sinovljeva upozorenja da će progovoriti o svemu, što je izazvalo brojne kontroverze.

„Nenad je moje dete i nikada neću komentarisati njegove izjave u „Zadruzi“, uzdržan je bio Zoran, koji je ipak otvorio dušu o razvodu svog sina i sada već bivše snaje Ivane.

Naime, danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu i zvanično stavljena tačka na šestogodišnji brak Ivane i Nenada Aleksića, što je njegovom ocu Zoranu teško palo.

„Pa, sve ovo što se događa, jer sve pratim od početka, meni teško pada. Nenad je jedan dobar čovek, human i ovo što mu se dogodilo, iskreno, duša me boli“, priznaje Zoran, koji nipošto nije želeo da komentariše Taru Simov, niti sve što se izdešavalo između nje i njegovog sina.

„Uz dužno poštovanje, to komentarisati neću“ kratko i jasno poručio je Nenadov otac za portal „Pink.rs“

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ