Svet

19 јануара, 2022 11:14

OTKRIVAMO! Ana Bekuta više ne živi sama!

Kada se Ana Bekuta prvi put nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića pojavila na snimanju „Zvezda Granda“, dovezao ju je unuk Branko, koji se nakon što je političar preminuo preselio kod babe u stan na Vračaru.

Ana Bekuta više ne živi sama!

Iako je pevačica, posle Mrkine smrti, u početku živela sama, Branko je odlučio da se preseli kod nje i on joj je sad najveća podrška i trenutno se ne odvaja od Ane, baš kao što ga je Milutin na samrti zamolio.

Budući da nije imao svoju decu, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je takođe gledao kao rođene. Sonji i Branku je bio najbolji deda na svetu, a u Branku je video budućeg Aninog zaštitnika. Kupio im je automobile i zamolio ih da uvek budu tu za Anu kad joj zatreba i da je ne ostavljaju samu. Mrka je Anu uvek pratio kad je išla na gostovanja, nastupe i nikada to nije želeo da prepusti vozaču, koga su mogli da plate, jer mu je na prvom mestu bila njena sigurnost. Uživao je da joj bude podrška, da je zasmejava i brine se o njoj. Baš kao što mu je Ana dala obećanje da neće prekinuti da peva nakon njegove smrti, tako i Branko ispunjava jednu od poslednjih želja Milutina Mrkonjića, da brine o svojoj baki – kaže izvor blizak pevačici.

PROČITAJTE I…Ovu tužnu istinu Goca Šaulić krije od dece!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES