Svet

25 децембра, 2021 09:00

Neko peva za veliki novac a neko za Dž! Otkrivamo koliko će pevači zaraditi u najluđoj noći!

Doček nove 2022. godine je na pragu, a iako su se mnogi nadali da će zbog pandemije korona virusa cene ulaznica biti niže, to se nije dogodilo.

Otkrivamo koliko će pevači zaraditi u najluđoj noći!

Ono što je takođe interesantno jeste da ni pevači nisu spustili svoje cene nastupa, ali ljudi željni dobrog provoda svakako će morati da odreše kesu. Ono što je sigurno, Beograd će biti centar svih dešavanja, jer su brojni pevači odlučili da zbog mogućih komplikacija oko kovid propusnica ipak ostanu u Srbiji.

Hotel i klubovi uveliko su počeli pripreme za doček gostiju, a evo kod koga je je najskuplja noć. Jedno je sigurno ulaznice nema ispod 100 evra, a ona podrazumeva samo cenu stolice za stolom, dok se svako piće dodatno naplaćuje.

 

Seka Aleksić nastupuće u nekada najpoznatijem hotelu na Balkanu. Ulaznica i piće dobrodošlice počinju od 100 evra, pa naviše. U ovu cenu nisu uračunati večera i piće. Vlasnica hitova “Crno i zlatno”, “Aspirin”, “Da sam muško“, „Iskoristi moje mane”, “Baš mi se sviđa tvoja devojka”, “Rođena s vukovima” kao i mnoge druge raduje se dočeku u Beogradu, za koji je spremila specijalni repertoar.

U popularnom beogradskom hotelu goste će zabavljati muzička zvezda Saša Matić koji je prodao veći deo dvorane u koju staje više od 300 sedećih mesta. Poznato je da Saša pravi odličnu atmosferu, pa je to razlog što su svi pohitali da obezbede svoje mesto na ovom slavlju. Karta za Sašin nastup je od 160 evra, pa naviše.

U blizini Saše Matića, nastupiće njegova koleginica Aleksandra Prijović sa kojom je snimio čak i duetsku pesmu “Ko si ti”. U luksuznom ambijentu jednog prestižnog hotela pevačica će dočekati 2022. godinu. Nedavno je održala konferenciju za novinare ovim povodom, gde je rekla da se veoma raduje:

Jako volim praznike, već sam okitila jelku, možda malo ranije nego što treba, ali imam dosta obaveza u decembru pa ne bih stigla –  rekla je Aleksandra. Ulaznica za njen koncert košta od 130 evra pa sve do 170 evra.

Aco Pejović

U prestoničkom hotelu nastupaće i Aco Pejović koji je doživeo veliku popularnost zbog filma „Toma“ u kojem je otpevao glavnu numeru „Ponoć“, ali i brojne druge Zdravkovićeve pesme. Svi koji budu želeli da uđu na njegov koncert moraće da odvoje 120 evra pa naviše. Pejović je poznat po dobrim žurkama pa ne čudi da je većina „dobrih mesta“ uveliko kaparisana.

Jedan od najskupljih izvodača kada je cena ulaznice za doček u pitanju je Nataša Bekvalac. Ulaznica za ovu žurku staje 170 evra. Nataša je pristala da peva, ali joj je važno da se sve epidemiološke mere poštuju. Zasad su na snazi kovid propusnice koje će biti neophodne, ali ukoliko krizni štab donese nove mere, organizatori će nastojati da se i one ispune.

Sledeće godine ne želim ništa posebno. Ova mi i nije bila jedna od najsrećnijih, pa bih i da je što pre zaboravim – izjavila je Nataša

Raspalila maštu muškarcima

Jelena Karleuša će u novogodišnjoj noći pevati u Beogradu, ispred Skupštine, i to, kako je rekla, bez honorara.
Velika čast je pevati ispred Skupštine mog grada, stvarno bi bilo apsurdno naplatiti nešto što treba da bude ponos svakog umetnika i izvođača, neka ovo bude simboličan poklon i simboličan poziv da nam krene bolje posle dve godine stagnacija zbog korone, i moje branše, i ove industrije, ovog grada, i ove zemlje, da se ovo prosto ne naplaćuje nego da se radi srcem – rekla je Jelena

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES