Luna Đogani
Scandal

13 Marta, 2021 15:00

OTKRIVAMO! Luna u Dubaiju LEČI BOLEST!

Kako Scandal! saznaje, kako joj trudnoća napreduje, Luna Đogani sve više ima problema sa kičmom!

Luna trpi jake bolove!

Naime, od kada je ušla u šesti mesec, Lunina beba sve više napreduje i mnogo je nemirna, pa Luna trpi jake bolove, a Marko gleda da joj pomogne kako zna i ume.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Luna je i ranije imala probleme sa kičmom jer je prilično visoka, a sada se sve to dodatno komplikuje jer joj je beba napredna i krupna – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Pre svega Lunči se naglo ugojila kada je ušla u šesti mesec, do tada se gojila ravnomerno, ali kako beba lepo napreduje, logično je da se goji. Međutim, ni to nije sve, kako je beba i nemirna, okreće se i vrti u stomaku, svako malo dolazi do toga da se Luni u donjem delu leđa priklješti nerv i onda trpi nesnosne bolove, baš joj je teško. Marko se baš angažovao da joj pomogne, međutim, ona sada ne sme da ide na masaže i fizikalne terapije i u obzir dolaze samo kreme i masti protiv bolova. Zato se i razleteo na sve strane, poručio je neku specijalnu mast sa Kube koja je odlična za te probleme, a koliko sam čula, stižu im i neki preparati iz Amerike koji nemaju kontraefekat, a uminuće bolove koji Luni ne daju ni da spava. Sada su otišli u Dubai jer i more i sunce deluju dobro na probleme kakve ima Luna, pa se svi nadaju da će se to sve sanirati i da će porođaj koji je za manje od tri meseca, proći u najboljem redu – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ