Scandal

March 7, 2022 08:00

By

Otkrivamo sve detalje sa venčanja Lukasovog sina: Ko su bili gosti, ko se rasipao novcem, koja žena je bila najveselija… (FOTO)

Noćas je, tek pred zoru završeno slavlje u porodici Vuksanović. Lazar Vuksanović, sin Ace Lukasa, koga je dobio u braku sa prvom suprugom Svetlanom, venčao se sa Anom, koja je, na oduševljenje svih, uzela proslavljeno prezime.

Ace Lukas' son, Lazar Vuksanovic and his chosen one Ana, got married in a church in Karaburma.Sin Ace Lukasa, Lazar Vuksanovic i njegova izabranica Ana, vencali su se u crkvi na Karaburmi.

Posle venčanja u crkvi na Karaburmi, slavlje je nastavljeno u jednom prestižnom restoranu. Među mnogobrojnim gostima, bilo je i mnoštvo muzičara: Ceca, Saša Matić, Peđa Jovanović, Tea Tairović, Milan Mitrović, Stevan Anđelković…

ATA IMAGES

A, svi oni latili su se mikrofona, na opšte oduševljenje gostiju. Novopečeni svekar Aca uživao je dok je pevao za mladence, koji su uz njegov glas izveli i svoj prvi ples.

ATA IMAGES

Bila je i jedna interesantna situacija dok je Aca pevao, Lazar ga je častio novčanicama.

ATA IMAGES

Lukas nije krio sreću zbog ženidbe svog prvenca, pa je muzičare častio za svaku pesmu, a Acina bivša supruga sve vreme je igrala ne skidajući osmeh s lica. Poznato je da su ona i Aca posle razvoda ostali u odličnim odnosima, a on je o prvoj supruzi uvek govorio sa velikim poštovanjem.

ATA IMAGES

Svadbi je prisustvovao i Acin sin Andrej, koga je dobio u drugom braku, a koji je sa Lazarom veoma blizak.

Folker je sve vreme grlio sina i snajku i nije krio koliko mu je srce puno i koliko je ovo bitan dan za njihovu porodicu.

ATA IMAGES

– Nema srećnijeg dana. Zadovoljan sam snajkom. Šta ima da ga savetujem? On ima 27 godina, ako napravi grešku – ispraviće. Snajka je super, dobra devojka. Neću pevati. Verovatno samo prvi ples, ali neću pevati sinu koncert sada. Neću sada da otkrivam šta sam poklonio sinu. Otišao sam do kuće, pa sam došao u crkvu. Biće građansko venčanje ovde u sali – rekao je Lukas pre slavlja. Međutim, ipak nije odoleo, pa je otpevao više od jedne pesme.

A, da iver ne pada daleko od drveta, pokazao je i Acin naslednik kada se i sam latio mikrofona i zapevao očevu pesmu “Kafana na Balkanu”.

PROČITAJTE: Tužno! Tanja Jovićević završila na ulici! Smuca se po Ibarskoj magistrali: „Posle Zadruge nemam gde da živim!”

FOTO: ATA IMAGES