Haris Džinović
Scandal

19 Decembra, 2021 14:00

Otkrivamo zašto Haris NE PRIČA sa Brenom i Popovićem!

Kako SCANDAL! saznaje čak se ni ne pozdravljaju kada se sretnu na nekim muzičkim događajima!

Haris u svađi sa Brenom i Popovićem više od 10 godina!?!

Saša Popović i Lepa Brena

ATA/IMAGES

Više od deset godina Haris Džinović ne govori sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom! I kada se sretnu, ne javljaju se, već samo prođu jedni pored drugih kao pored turskog groblja! Inače, problem je nastao davne 2009. godine kada je Haris trebalo da snimi album za Grand, ali nije našao kompromisni dogovor sa Popovićem.

Otkrivamo pravi razlog svađe!!

Haris je imao mnoge uslove za Popovića s kojima on nije hteo da se složi – započinje naš izvor i dodaje:

Problem je nastao oko finansija. Saša je nudio Harisu reklamu i konstantno pojavljivanje u emisijama, a zaradu od prodaje diskova hteo je da zadrži za produkciju. Haris se s tim nije složio i tada je došlo do prekida u svakoj komunikaciji – objašnjava nam izvor i dodaje:

– Nakon toga Haris je izdao CD za Raku Marića, a i Brena se tada naljutila i prestala je njihova komunikacija. Smetalo joj je što je odbio Grand jer je on ipak veliko ime i smatrala je da bi marketinški bio sjajan za produkciju, ali kako ih je odbio, prekinuli su svaku saradnju i druženje – objasnio nam je izvor, a evo kako se pričalo o toj aferi:

Otkrivamo zašto Lepa Brena i Haris ne pričaju

Ivan Vučićević

Haris godinama nije gostovao u emisijama produkcije Grand. Svađa s Popovićem dogodila se 2009, kad nije pristao da objavi Harisov album. Direktor produkcije nije mogao da prihvati finansijske uslove koje je postavio folker, pa je njegov CD publikovan pod etiketom Mjuzik star prodakšna Rake Marića. Brena je tada samo prestala da se javlja kolegi, iako njih dvoje nisu imali nikakav direktan konflikt. Nije uspeo da ih pomiri ni Mlađan Dinkić, s kojim su oboje u dobrim odnosima – zaključio je naš izvor.

Pročitajte: Lepa Brena dugo krila da joj bolest utiče na život! Evo sa čim se bori!

 

AUTOR: Marjan Kamenović

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAl