aleksandra prijović
Svet

11 Oktobra, 2021 09:00

OTKRIVAMO! Zbog ovoga su Prijovićka i Andreana Čekić PREKINULE PRIJATELJSTVO!

Nekada najbolje drugarice, Aleksandra Prijović i Andreana Čekić navodno su prekinule prijateljstvo zbog svojih majki Borke i Sonje.

Prijovićka i Andreana Čekić zaratile zbog majki!

Naime, Aleksandrina mama Borka je, prema rečima izvora Sveta, preotela dečka Andreaninoj mami Sonji, pa kada su se njih dve posvađale, i pevačice su prekinule kontakt.

Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih, čak je umela i da prespava tu kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvek se radovala kada njena ćerka i Aleksandra dolaze kod nje i volela je što se druže – ispričao je svojevremeno dobroobavešten izvor iz Beča i dodao:

Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često umela da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umešala je prste i preotela ga. Tada su i pevačice prekinule svaki kontakt – zaključio je izvor za Svet.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ