svet

March 4, 2015 11:19

By

Otkriveni detalji suđenja, Milan priznao: Severina je gubila mleko zbog naših svađa!

Severina i Milan foto Ivan Vucicevic

Milan Popović priznao je sudu u Zagrebu da je izvadio srpski pasoš za sina Aleksandra bez saglasnosti njegove majke Severine Vučković, saznaje Kurir, a između ostalog otkriva  i da je zbog stresa prouzrokovanog njihovim svađama Vučkovićeva dva puta gubila mleko.

“Majci deteta nisam rekao da sam izvadio srpski pasoš, ali ona zna da je potpisala zahtev za državljanstvo. Predao sam majci pasoš jer sam video da je izbezumljena kada je shvatila da on postoji”, rekao je Popović na sudu.

Kada je reč o viđanju deteta, Popović nije imao zamerke na broj dana koje može da provede sa naslednikom. On je priznao i da jedno vreme samovoljno nije viđao sina.

“Postoji period od tri i po meseca kada nisam viđao dete. To je bilo nakon jedne svađe. Dete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i prema savetima stručnjaka, to je vreme kada otac nije bitan. Mi nismo mogli zajedno, što je kod nje izazvalo stres i dva puta je gubila mleko”, stoji u zvaničnoj izjavi Milana Popovića.

Severina je negirala da je od Milana tražila da se odrekne starateljstva nad njihovim sinom.

“Nisam tražila od oca da se odrekne starateljstva već sam se tada pogrešno izrazila. Nisam tačno znala šta znači imati starateljstvo, a to nije znao ni otac deteta. Osporavam i da je do svađe na Kipru došlo zbog mog traženja materijalnih pogodnosti za dete”, navela je Severina.

Sud je nakon ovih izlaganja zaključio da dete pripadne majci i odredio kad i gde otac može da ga viđa. Aleksandar može biti sa ocem svake druge nedelje od petka do nedelje, i u sedmici kada nije njegov vikend sredom od 10 do 20 sati. O tu odluku se, kako saznajemo, nedavno oglušio i Severina ga je prijavila Centru za socijalni rad. Pevačica ih je obavestila da se Milan nije pojavio u predviđenom vremenu kada je trebalo da preuzme trogodišnjeg Aleksandra, niti je njenim advokatima, preko kojih komuniciraju, javio da neće doći po sina.

Izvor: Kurir
Foto: Ivan Vučićević, copyrighted