Violeta Viki Miljkovic
Star

29 Decembra, 2021 10:05

Ova lepotica je Tašketova ćerka! Evo zašto nikad nije živela sa MAĆEHOM Viki Miljković!

Pevačica Viki Miljković i kompozitor Dragan Tašković Taške dugo su u skladnom braku i imaju četrnaestogodišnjeg sina Andreja, koji se umesto za muzički put svojih roditelja opredelio za sport, tačnije za tenis.

Ova lepotica ja Tašketova ćerka!

Očevim stopama nije krenula ni Tašketova ćerka iz prvog braka, tridesetogodišnja Jelena, koja živi u Nemačkoj, gde je završila visoke škole, a prošle godine se i venčala. Muzika joj je, ipak, od malih nogu bila bliska.

Tašketova ćerka Jelena

Instagram printscreen

Evo zašto nikad nije živela sa maćehom Viki Miljković!

Srećan sam što je moja ćerka, zajedno sa porodicom, u nemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao ‒ ispričao je jednom prilikom Taške.

Jelena je od detinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredelila za Ekonomski fakultet. Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala. Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor.

Lepa Jelena, koja je odrasla uz majku Gordanu, često je dolazila u Srbiju kod oca, čak i kada se drugi put oženio. Štaviše, Viki Miljković ne krije da joj je Tašketova ćerka izuzetno draga, ali i da su Jelena i Andrej izuzetno bliski. S obzirom na to da je sestra duplo starija od njega, nisu mogli zajedno da se igraju, ali je Jelena tu kad god zatreba pomoć oko škole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Maksimalno sam uključena u školske obaveze svog sina, koji pohađa privatnu školu, mada imam i pomoć Tašketove ćerke Jelene, koja je takođe nemački đak. Ona je preko „Vajbera“ njegova njaveća podrška kada je reč o domaćim zadacima ‒ otkrila je Viki Miljković u intervjuu za magazin HELLO!.

Jelena je divna osoba, puna samopouzdanja, uspešna i izuzetno mila i draga ‒ kaže Viki, na čijem se profilu na „Instagramu“ mogu videti zajedničke fotografije iz provoda sa Tašketovom ćerkom iz prvog braka.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ