Svet

11 Oktobra, 2020 13:00

Ovde Emir Lapsus PRIVODI cice! Momački RAJ! (FOTO)

Frontmen grupe “Lapsus” Emir Aličković živi već neko vreme u novom naselju Stepa Stepanović u Beogradu. On je pre izvesnog vremena kupio stan od oko 60 kvadrata koji je uredio po svojim potrebama.

Svako muško voli da se zavali!

Već na prvi pogled sa vidi da je sve brižljivo birao, a u sve to uložio i dosta para. Tako da je, kao i kod svakog muškarca najbitnija udobna ugaona garnitura u koju može da se zavali i gleda televiziju i neizbežne fudbalske utakmice.

U sklopu iste prostorije nalazi se i masivni trpezarijski sto, koji koristi kada mu neko dođe u goste, a i kuhinja je tada u funkciji. Zbog mnogobrojnih obaveza retko kad samo za sebe zna da zasuče rukave i sprema specijalitete. Međutim, kada je ekipa dobra, ne libi se da upali šporet.

U jednom uglu dnevne sobe nalaze se i dve lepe, stilske fotelje sa malim stočićem, u slučaju da je garnitura premala za sve goste.

Zidovi su u malo tamnijim, krem tonovima, dok je jedan zid urađen kamen-pločicama, pa kada se uključi posebna rasfeta na plafonu, dobija se poseban, lep i topao utisak celokupnog doma.

Nekada Emir za sebe napravi posebnu, intimnu atmosferu pa popali veliki broj mirisnih sveća koje se nalaze bukvalno u svakom kutku doma. U stanu Emir ima i dosta slika za koje ga vežu posebne uspomene, a pošto je samac, tu je i po koja flaša vina, viskija, ali i domaće rakije.

Pri odabiru nameštaja za spavaću sobu najbitnije mu je bilo da krevet, odnosno dušek bude udoban, jer ništa važnije za muzičara posle naporne svirke nema od laganog i mirnog sna. Stoga su i debele zavese na prozoru birane, da sunce i svetlost koja dopire spolja ne može da naruši odmaranje.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: INSTAGRAM