Scandal

19 Januara, 2021 21:00

OVO je prava ISTINA! Žika želi da VRATI Dajanu!

Nikad nije kasno da se obnove stare strasti! To vrlo dobro zna i Žika Jakšić, pa ne gubi vreme i daje sve od sebe da se pomiri sa Dajanom Paunović s kojom ima sina Dušana saznaje SCANDAL! A kako se spekulisalo da njih dvoje nisu uopšte u dobrim odnosima, Žika je pozvao bivšu suprugu da bude gost u njegovoj emisiji i tako svima dokazao da je među njima sve u redu!

Zapušio svima usta i dokazao da su i dalje bliski!

Međutim, nije samo to bio njegov motiv! Kako se šuška, Žika želi da se pomiri s lepom Dajanom i čini sve da je ponovo osvoji!


Žika nikad nije ni prestao da voli Dajanu, ona je žena njegovog života i to se nikad neće promeniti. A sada čak želi da je vrati i obećao je sebi da će učiniti sve što je u njegovoj moći da je osvoji. Romantičan je, vodi je na večere, kupuje joj simbolične poklone... Nada se da su se i kod nje ponovo javile emocije i simpatije, a da li će zaista pasti pomirenje, ostaje da vidimo – priča izvor SCANDALA!

Ovaj izvor je dodao da je Dajana u više navrata rekla da je sa Žikom prijatelj za ceo život i da će tako i ostati. Uvek će s njim negovati prijateljske relacije jer joj je na prvom mestu sin za kojeg je najvažnije da roditelji nisu na ratnoj nozi.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL