svet

October 16, 2017 12:29

By

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Anđela Veštica se gušila u suzama, pokazala svoju SLABU STRANU! Evo zašto!

Nakon sastanka koji se desio u toku noći, Anđelu Vešticu povredile su reči Nemanje Đerića Đeksona. On je u jednom trenutku rekao kako može sa njom da spava kad god želi i da je Veštica i dalje zaljubljena u njega, što je nju potpuno izbacilo iz koloseka.

“Kome sam ja rekla da sam zaljubljena u njega? Mene boli k*rac za njega. Idem kući! Ceo život trpim s*anja od majke, od oca, od svih! Vidiš da nemam ni glasove. Ja sam spavala sa njim kada god sam htela”, izjavila je Anđela.

Anđelu je pogodilo i to što je reper rekako kako je narod ne voli i da sinoć nije imala puno glasova. Cela situacija desila se u radionici, gde su se sa Anđelom nalazili Luna Đogani i Sloba Radanović.

Ona je priznala da joj fali muška podrška u rijalitiju i da zavidi Luni i Slobi na vezi i tome što imaju jedno drugo.

“Vi ste zajedno, ja sam sama! Vi imate jedno drugo, ja nemam nikoga! Sloba nije moj dečko, nije moj oslonac, kao što ti Luna imaš njega. Ja nemam kome da kažem da me zagrli! Hiljadu puta su me izdali! Zabili su mi noževe u leđa, sa svih strana! Varali, lomili, kidali, da ti ne pričam kakvo sam detinjstvo imala! Da sam od čelika, ne mogu više”, kroz suze je rekla Anđela Veštica.

“Kada će meni da dođe jedan ovakav kao Sloba? Kada će meni da dođe jedna dobra drugarica? Kada ću ja da rodim dete? Samo loše! Kod majke sam mu bila! Je*em li ti mamu! On govori da sam ja zaljubljena u njega, a svi znamo u koga sam zaljubljena”, nastavila je Veštica da priča Luni i Slobi.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet