Papuče Anastasije Ražnatović svet portal svet
Svet

April 22, 2024 14:30

By

Ove papuče su nezaobilazne narednog leta, a idu baš uz sve: Anastasija ih je već prošetala Seviljom (foto)

Papuče Anastasije Ražnatović idealne su za svaku kombinaciju

Pevačica Anastasija Ražnatović oduvek je važila za damu od stila, iako, kako je sama priznala, ne prati slepo trenove, već nosi isključivo ono što joj se dopada. Međutim, ne može da se ne primeti da sve ono što pevačica obuče ili obuje ubrzo postane apsolutni hit među devojkama. Takav slučaj će verovatno biti i kada su papuče Anastasije Ražnatović u pitanju.


Naime, Anastasija je na vom Instagram storiju juče podelila fotografije na kojima se vidi da uživa u dvorištu svoje vile u Sevilji, u kojoj je tada bilo 24 stepena, dok je u nekim delovima Srbije padao sneg.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

Pored preksrasnog dvorišta, ono što je svima zapalo za oko su gumene papuče Anastasije Ražnatović koje će narednog leta biti apsolutni hit.

Papuče Anastasije Ražnatović svet portal svet

Instagram

Iako joj, kako kaže, nije bitno da li su njeni odevni komadi brendirani, ove papuče to ipak jesu, što se može uočiti već na prvi pogled.

Papuče Anastasije Ražnatović nisu za obične devojke

U pitanju su papuče marke Guči koje koštaju 450 dolara. Iako su gumene, modni stručnjaci su saglasni da su one pogodne, ne samo za plažu, već i za dnevne ili večernje šetnje, uz lepršave haljine, lanene pantalone, ili kratke pantalonice.

Papuče Anastasije Ražnatović svet portal svet

Instagram

Jasno je da cena ovih papuča nije prilagođena “običnim devojkama”, ali nema sumnje da će se uskoro na tržištu pojaviti slične, sa natpisima modnih kuća u kojima se odevaju dame sa prosečnim primanjima.

– Privatno, iskreno da vam kažem, oblačim se po tim najpristupačnijim brendovima. Nije mi bitno koliko nešto košta. Bitno je da mi se dopada i da mogu da uklopim sve te stvari i, naravno, da mi dobro stoji – rekla je Anastasija jednom prilikom u emisiji “Ekskluziv”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM