scandal

21 Oktobra, 2019 18:00

PEJA HTEO DA SEDI NA DVE STOLICE, A ONDA SE UMEŠAO SAŠA POPOVIĆ?! Dobio ZABRANU da vodi Parove!


Voditelj Zoran Pejić Peja donedavno je bio jedan od voditelja rijalitija „Parovi“, međutim napustio je televiziju „Hepi“ kada mu je sa „Grand“ televizije, na kojoj ima svoju emisiju, skrenuta pažnja da ne može da radi za obe kuće. Peja sada objašnjava šta se tačno dogodilo i kako je došlo do toga da prekine angažman na „Hepiju“.

U medijima su objavljene informacije da je Saša Popović uslovio Peju da, ukoliko želi da nastavi da vodi emisiju „Pesmom za dušu“ na „Grandu“, mora da batali rijaliti, međutim voditelj kaže da to nije tačno i da Saša nema veze sa tim.

– Čelnici „Hepija“ su moji jako dobri prijatelji godinama i pre jedno mesec, mesec i po dana su me pozvali i pitali me da li bih bio deo voditeljskog tima „Parova“. Ja sam video da je taj šou gledan i rekao sam „zašto da ne“. Međutim, direktor „Grand“ televizije Goran Šljivić me je nedavno pozvao i rekao mi da prema politici „Granda“ voditelji koji rade kod njih ne mogu da rade i za druge televizije. Ja sam stalno zaposlen na „Grandu“, vodim emisiju „Pesmom za dušu“, i naravno da sam to odmah ispoštovao i rekao čelnicima „Hepija“ da neću nastaviti da vodim „Parove“. Saša Popović sa tim nije imao nikakve veze, niti je bilo reči o bilo kakvim ultimatumima. Nisam se čuo sa njim posle toga, ali znam da mi Saša ništa ne zamera, on je čovek koji bi vam sve u životu dao i uvek pomogao – kaže Peja za „Blic“.

Voditelj ističe da je on napravio grešku i da je svestan toga, ali da je sve rešeno mirnim putem.

– Ja sam u toj priči jedini krivac, prosto praksa svih televizijskih kuća je da njihova lica ne smeju da se pojavljuju na drugim televizijama i to je potpuno normalno. Ja nastavljam da radim na „Grandu“, a pošto su čelnici „Hepija“ moji prijatelji, ne isključujem mogućnost da ću nekad u budućnosti ponovo sarađivati sa njima. Ja sam dve godine zaredom, 2018. i 2019. godine, na godišnjim nagradama u Nišu proglašen za najboljeg voditelja u bivšoj Jugoslaviji. I tvrdim da sam najpopularniji voditelj bivše Jugoslavije. Podigla se prašina oko svega ovoga jer se oko dobrog konja prašina diže, a ja sam očigledno dobar konj – završava Zoran Pejić Peja.

Voditelj Zoran Pejić Peja je, inače, u braku sa 20 godina mlađom izabranicom Draganom Kačavendom, a kako je svojevremeno rekao voleo bi da sa njom dobije prinovu.

Voleo bih da imamo bebu. Najveća sreća i najveći uspeh u životu su deca. Ja sam moje roditelje obradovao, jer sam postao čovek, nisam postao prevarant i probisvet. Tako bih i ja bio srećan da moja deca u budućnosti budu poštena i dobrti ljudi. To je uspeh – rekao je kraljem prošle godine voditelj, koji sa bivšom suprugom Zlatom Petrović ima sina Jovana.

 

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-milosu-bojanicu-pobegla-zena-davidova-ispovest-posle-veridbe-ani-sam-pruzio-zivot-kao-na-filmu-miljanino-tajno-pismo-zoli-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram