Star

25 Avgusta, 2021 14:29

Peja UDARIO KONTRU Zlati! Hoće Natašu Rodić za SNAJKU!

I dalje se šuška da nešto postoji između Nataše Rodić i sina Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovana. Pevačica se oglašavala da nije za tu vezu, međutim sada je Peja udario kontru Zlati.

Peja UDARIO KONTRU Zlati!

Nedavno su se pevačicin sin i najstarija sestra Rodić našli na proslavi povodom rođenja sina Mirka Šijana i Bojane Rodić i varnice su navodno opet planule, a Zlata je navodno brže-bolje reagovala i sinu skrenula pažnju da se drži što dalje od Nataše, o čemu se uveliko priča.

Sada je Jovanov otac, voditelj Zoran Pejić Peja oduševljen je idejom da mu snajka bude Nataša Rodić.

Najiskrenije ću reći, mene niko od mojih roditelja nije pitao šta treba da mislim o ljubavnom izboru. Ne mešam se u to. Familija Rodić i mama njihova Danijela je prelepa žena i prava dama, a ujedno i veliki radnik. Dobio sam poklon od nje, poslala mi je kilogram mesa i uz to je prija je poručila: „Nikad se ne zna možda postanemo prijatelji“. Navijam za svaku ljubav, ko god da se voli, Nataša je dobrodošla u naš dom. Nisam od onih očeva koji će da pametuje, da moj sin dođe i da kaže „ja sam sa 20 godina starijom ženom“, uvek ću ga podržati – rekao je Peja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Inače, kako se pisalo, Zlata nije oduševljena time što se njenom sinu dopada najstarija sestra Rodić, upravo zbog razlike u godinama.

Ne verujem da bi Zlata imala nešto protiv Nataše i Rodića. Ona uvek podržava ljubav. I ona i ja smo imali mlađe i starije, tako da ne bi bilo pametno da bilo šta poručujemo našem sinu. – zaključio je Peja, piše Kurir.rs.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ