svet

25 Februar, 2017 16:32

Nekretnina od 200.000 evra: Peković ženi poklonio stan, a onda i sat vredan 30.000 evra!

Supruga Nikole Pekovića,Violeta, na svet donela njihovo prvo dete, kome su roditelji dali ime Fedor.

Žena bivšeg košarkaša u ponedeljak je otišla u porodilište, a doktori su joj u sredu saopštili da će je carskim rezom poroditi u petak.

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan nestrpljivo je čekao dan kada će postati otac, pa se zato potrudio da napravi veliku žurku kojom će proslaviti rođenje naslednika.

Osim što je rezervisao podgorički hotel za 200 zvanica, Peković je, kako saznajemo, pripremio i posebne poklone za suprugu, koja je po struci lekar.

„Nikola je prošle nedelje naručio sat marke „roleks“ od 30.000 evra, koji će pokloniti Violeti kada bude izašla iz porodilišta s njihovim sinom. Pored toga, ženu će obradovati i luksuznim stanom u elitnom naselju Podgorice, koji vredi oko 200.000 evra“, priča izvor blizak bivšem košarkašu i dodaje da to nije sve što će Peković darivati Violeti.

Novi STAR otkriva: Nikola Peković kupio ženi stan u Bečićima!

„U tajnosti, poslednjih meseci Nikola je kupovao najsavremeniju medicinsku opremu za kliniku koju će pokloniti supruzi. Njegova želja je da to bude pravo iznenađenje, pa zato nikome nije hteo da priča o detaljima“, ispričao je naš sagovornik, koji je insistirao da mu ne pominjemo ime.

IZVOR: Kurir

FOTO: Hello/Star