svet

March 7, 2015 23:14

By

Pet blamova u seksu o kojima svi ćute

seks think

Za vreme seksa je najbolje isključiti mozak i uživati u trenutku, ali to nekada nije moguće, jer se i u seksu dogode neprijatnosti zbog kojih pocrvenimo.

Ups! Kakav je to zvuk?
Vaginalni zvuci nisu nikakva novost, ali svaki put kada ih čujete tokom seksa imate porebu da se opravdate… Znajte da nema mesta stidu jer je reč o normalnoj pojavi koja se događa svima.

Mokra mrlja?! Nisam ja!
Mrlja na krevetu između partnera izazvana je ejakulacijom, može biti i njegova, ali je najverovatnije vaša. Ženski ejakulat zapravo je vaginalna sluz. Za vreme ovulacije (10. do 15. dan od prvog dana ciklusa) vrlo je gust i lepljiv i teško izlazi na videlo, ali nakon ovulacije postaje redak i tokom odnosa često završi na čaršavu.

Zašto me boli glava?
Ne govorimo o glavobolji već o nestašnim udarcima u glavu tokom seksa. U žaru strasti lupanje glavom o zid ili o stranicu kreveta česta je pojava koja u momentu može da ‘ohladi’ situaciju.

Kako beše ide ova poza? Ok… a ne tako?
Nova veza, osim strasti, sa sobom donosi i male nesigurnosti. Naime, kada se partneri još uvek dobro ne poznaju promena poze može biti trapava. Šta tačno treba da uradim? Šta on to eksperimentiše? Neusklađenost i nepoznavanje partnera ponekad može izazvati nelagodnost.

Ma da li moguće da mi se baš sada piški?
Vrlo česta pojava tokom seksa, koja može biti posebno neugodna kada vam u žaru emocija i strasti malo “pobegne”. Ipak, znajte da je reč o normalnoj pojavi. Pritisak na bešiku može izazvati nekontrolisano uriniranje i snažnu potrebu za mokrenjem.

IZVOR: zadovoljna.hr

FOTO: thinkstock