svet

July 6, 2020 11:30

By

“Estrada na kolenima! Ceca kraća za 200.000 €, Lukas i Saša po 150.000!”

Tokom sezone, naše estradne zvezde godinama unazad pune brojne klubove i diskoteke na Crnogorskom primorju. Najtraženiji pevači su Ceca, Aca Lukas, Dara Bubamara, Saša i Dejan Matić, Zvezde Granda… Ova sezona će proći bez muzičara iz Srbije, kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru kao i ostalim državljanima naše zemlje.

Srpski pevači su uvek imali unapred zakazane nastupe, pa čak i kad su tamošnje vlasti odlučile da sruše najveće klubove na samoj obali mora, poput Trokadera, Parisa, Rafaela, Ambienta, Majmija i mnogih drugih. I pored toga su se održavali nastupi na otvorenom i u objektima koji su udaljeni od mora.

GUBE CIFRE OD KOJIH BOLI GLAVA

Prema rečima jednog poznatog estradnog menadžera, većina pevača je u ozbiljnom problemu zbog nedostatka novca, pa će im gubitak letnje sezone samo otežati stvari.

„Malo je onih koji mogu da kažu da su bezbrižni i da imaju ušteđevinu, a čak ni oni neće moći još dugo da izdrže ovu situaciju. Estrada je na kolenima! Najviše gube oni koji su najviše zarađivali, poput Cece, Lukasa i Matića, a oni koji su uzimali male honorare već su počeli da nastupaju po klubovima u unutrašnjosti Srbije. Ako propadne letnja sezona na primorju, a sve izgleda da hoće, šteta će biti nemerljiva”, ispričao je menadžer za Kurir i dodao:

„Ceca je za jedan nastup u primorskim klubovima uzimala do 25.000 evra, a obično je imala po sedam ili deset tezgi tokom leta. Znači, ona će ove godine izgubiti 200.000 evra. Lukas sigurno gubi 150.000 evra jer je on bio jedan od najangažovanijih u Crnoj Gori, a tu je negde i Saša Matić. Koliko znam, i Dara Bubamara je često odlazila da peva na primorje, ali njene cene su niže, ona je možda zarađivala do 50.000 po sezoni”.

https://svet-scandal.rs/vesti/novi-svet-u-prodaji-novak-se-oseca-jako-lose-ovo-je-njegova-najteza-bitka-luna-presekla-vise-nista-nece-biti-isto-haos-na-dedinju-dusko-poludeo-na-jk-tanja-savic-upletena-u-kradu

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET